Είστε εδώ Αρχική » Βοήθεια Για Προγράμματα Περιήγησης Ιστού » Βοήθεια Για Internet Explorer » Πως Να Μάθω Ποιά Έκδοση του Internet Explorer Χρησιμοποιώ;


Πως Να Μάθω Ποιά Έκδοση του Internet Explorer Χρησιμοποιώ;

Τελευταία ενημέρωση από Michel Z
Πως Να Μάθω Ποιά Έκδοση του Internet Explorer Χρησιμοποιώ;

Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να ελέγξω ποιά έκδοση του Internet Explorer χρησιμοποιώ στον υπολογιστή μου και εάν είναι η τελευταία έκδοση αυτή.

Το λειτουργικό μου είναι Windows 7. Ευχαριστώ.

Η απάντηση του Michel:

Τα Windows 7, είναι η πιο πρόσφατη έκδοση των Windows που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής (2009) η Microsoft.

Επίσης, η έκδοση του Internet Explorer που συνοδεύει αυτή την έκδοση των Windows, είναι η πιο πρόσφατη μέχρι σήμερα.

Δηλαδή έχεις εγκατεστημένο τον Internet Explorer 8.

Σε περίπτωση όμως, που θέλεις να το διαπιστώσεις απο μόνος σου, θα περιγράψω βήμα προς βήμα τη διαδικασία. Έτσι, όλοι θα ξέρουμε πως μπορούμε οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί, να μάθουμε ποια έκδοση του Internet Explorer έχουμε εγκατεστημένη στον υπολογιστή μας.

Ας δούμε λοιπόν τη διαδικασία.

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις, είναι να κατευθυνθείς στο πανω - βασικό - μενού του Internet Explorer. Αν δεν εμφανίζεται εκεί, τότε πατώντας το πλήκτρο ALT στο πληκτρολόγιο σου θα εμφανιστεί. Εκεί τότε, κάνεις κλικ στο Help και στη συνέχεια στο About Internet Explorer.
image

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, μπορείς να δεις πληροφορίες για τον Internet Explorer καθώς και την έκδοση που έχεις εγκαταστημένη στον υπολογιστή σου. Εγώ, όπως βλέπεις, έχω εγκατεστημένη στον υπολογιστή μου την τελευταία - μέχρι στιγμής - έκδοση του, που είναι η 8.
image

Είναι καλό πάντα να χρησιμοποιείς την πιο πρόσφατη έκδοση του Internet Explorer, έτσι ώστε η περιήγηση σου στο διαδίκτυο να είναι μια απολαυστική και ασφαλής εμπειρία.

Ελπίζω να βοήθησα!

Τα λέμε ξανά σύντομα.

Έχει διαβαστεί 7453 φορές

Κράτησε επαφή μαζί μου!

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.daskalemata.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

coffee Με βοήθησε αρκετά αυτό το κείμενο. Έχω πολλά να σχολιάσω, όμως, πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω τον Michel γι' αυτή τη βοήθεια και για τον χρόνο που αφιερώνει σε αυτή την ιστοσελίδα; ... Μπορείς να του κεράσεις τον αγαπημένο του καφέ, και είμαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει δεόντως !

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Sitemap | Έχεις ιστοσελίδα ή blog;
Advertise | © 2009-2016 daskalemata.gr | Privacy Policy.