Ευχαριστώ Michel, Σήμερα Κερνάω το Αγαπημένο σου Καφεδάκι !

Michel, δεν έχεις διψάσει απο τις τόσες πολλές απαντήσεις; Σήμερα κερνάω εγώ !!

Τις περισσότερες απ' τις απαντήσεις που μπορείς να βρείς στην ιστοσελίδα μου συνήθως τις συντάσσω πρωϊ-πρωϊ βρισκόμενος στην αγαπημένη μου καφετέρια απολαμβάνοντας παράλληλα και τον αγαπημένο μου καφέ.

Ψάχνεις κάποιο τρόπο έτσι ώστε να με ευχαριστήσεις αγαπημένε μου αναγνώστη;

Μήπως σ' έχω βοηθήσει ιδιαιτέρως με κάποια μου απάντηση και θέλεις με κάποιο τρόπο να μου δείξεις την ικανοποίηση σου;

Αν ναι, τότε βρίσκεσαι στον πιο κατάλληλο χώρο.

Εδώ, μπορείς πολύ εύκολα να μου κεράσεις το πρωϊνό μου καφεδάκι, κάνοντας μια εισφορά μέσω paypal ακριβώς για αυτό το σκοπό.

Φαντάζομαι πως οι περισσότεροι απο εσάς ήδη γνωρίζετε να χρησιμοποιείτε το paypal, έτσι η διαδικασία δεν προβλέπω να σας δυσκολέψει καθόλου. Ακόμη όμως κι αν δεν έχετε λογαριασμό στο paypal μπορείτε να κάνετε την εισφορά σας μέσω κάρτας, χρησιμοποιώντας το ασφαλές σύστημα του paypal.

Απλά επέλεξε το.. "κεραστικό" απ' τις πιο κάτω επιλογές.

Εγώ, δεν έχω παρά να σου εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την σκέψη και το ενδιαφέρον σου. Το μόνο που μπορώ να σου υποσχεθώ είναι πως θα συνεχίζω να βρίσκομαι εδώ δίνοντας απαντήσεις σε ερωτήματα και προβληματιμούς.

Κερνάω στον Michel το αυριανό του καφεδάκι: €3.50


Κερνάω Καφεδάκι Στον Michel και στη Παρέα Του: €7.00


Θέλω Να Επιλέξω Κάποιο Άλλο Ποσό


 

Υπέροχοι άνθρωποι έγραψαν για τον Michel

Αντώνης Τ.

Aγαπητε Michel. Είμαι αρχάριος και γενικά ψάχνω για βοηθήματα και παραδείγματα σχετικά με τους υπολογιστές, για να βελτιώσω τις γνώσεις μου. Θα ήθελα να σου δώσω συγχαρητήρια, η δουλειά που κάνεις είναι άριστη, τα παραδείγματα κατανοητά, η καλύτερη δουλειά που έχω συναντήσει στο διαδίκτυο. Συγχαρητήρια, σε ευχαριστούμε για την υπομονή σου!!!!!