Είστε εδώ Αρχική » Βοήθεια Για Προγράμματα Περιήγησης Ιστού » Βοήθεια Για Internet Explorer » Πως Μπορώ να Εμφανίσω Το Πάνω Μενού Στον Internet Explorer;


Πως Μπορώ να Εμφανίσω Το Πάνω Μενού Στον Internet Explorer;

Τελευταία ενημέρωση από Michel Z
Πως Μπορώ να Εμφανίσω Το Πάνω Μενού Στον Internet Explorer;

Αν και αρκετά αργοπορημένα, έχω αναβαθμίσει τον Internet Explorer που χρησιμοποιώ στην έκδοση 7, όμως είναι αρκετά διαφορετικός απο τον 6.

Συγκεκριμένα, το πάνω μενού απουσιάζει πλήρως και μου ήταν αρκετά χρήσιμο. Που μπορώ να το βρώ τώρα; Ξέρεις μιλάω για το "File", "Edit", "View", "Favorites" κτλ..

Η απάντηση του Michel:

Μου φαίνεται πως όντως, έχεις μείνει λίγο πίσω.

Μέχρι την έκδοση 6 του Internet Explorer, όλοι οι χρήστες ήταν εξοικειωμένοι με την παρουσία του συγκεκριμένου μενού.

Αργότερα, με την κυκλοφορία της 7ης έκδοσης του Internet Explorer αλλά και του λειτουργικού Windows Vista, το συγκεκριμένο μενού έχει 'εξαφανιστεί' τόσο απ' τον Internet Explorer, όσο και απ' το λειτουργικό της Microsoft.

Τα Windows Vista δεν αποδείχθηκαν ιδιαίτερα δημοφιλή ανάμεσα στους χρήστες, και έτσι οι περισσότεροι συνέχισαν να δουλεύουν σε Windows XP. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι πιο πολλοί να παραμείνουν συνηθισμένοι στην ύπαρξη του συγκεκριμένου μενού.

Τώρα όμως, με την μετάβαση της συντριπτικής πλειοψηφίας των χρηστών σε Windows 7, σιγά-σιγά "ξεχνάμε" την ύπαρξη του συγκεκριμένου μενού.

Το ότι το ξεχνάμε, δε σημαίνει πως δεν υπάρχει. Δεν έχει αφαιρεθεί εντελώς. Απλά έχει κρυφτεί, και περιμένει εσένα να το αποκαλύψεις, όταν το χρειαστείς.

Ας δούμε που μπορείς να το βρεις.

Κάπως έτσι μοιάζει ο Internet Explorer στην έκδοση 7 και 8. Όπως βλέπεις, το συγκεκριμένο μενού απουσιάζει.
image

Μπορείς όμως να το εμφανίσεις, με ένα απλό πάτημα του πλήκτρου ALT που θα βρεις στο πληκτρολόγιο σου..
image

Μη ξεχνάς, πως με τον ίδιο τρόπο, μπορείς να το εμφανίσεις όχι μόνο στον Internet Explorer, αλλά και σε όλα τα παράθυρα των εκδόσεων Windows Vista και Windows 7.

Τόσο απλά. Τόσο εύκολα.

Ελπίζω να βοήθησα!

Έχει διαβαστεί 2792 φορές

Κράτησε επαφή μαζί μου!

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.daskalemata.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

coffee Με βοήθησε αρκετά αυτό το κείμενο. Έχω πολλά να σχολιάσω, όμως, πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω τον Michel γι' αυτή τη βοήθεια και για τον χρόνο που αφιερώνει σε αυτή την ιστοσελίδα; ... Μπορείς να του κεράσεις τον αγαπημένο του καφέ, και είμαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει δεόντως !

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Sitemap | Έχεις ιστοσελίδα ή blog;
Advertise | © 2009-2016 daskalemata.gr | Privacy Policy.