Πως Μπορώ να Εμφανίσω Το Πάνω Μενού Στον Internet Explorer;

Πως Μπορώ να Εμφανίσω Το Πάνω Μενού Στον Internet Explorer;

Αν και αρκετά αργοπορημένα, έχω αναβαθμίσει τον Internet Explorer που χρησιμοποιώ στην έκδοση 7, όμως είναι αρκετά διαφορετικός απο τον 6.

Συγκεκριμένα, το πάνω μενού απουσιάζει πλήρως και μου ήταν αρκετά χρήσιμο. Που μπορώ να το βρώ τώρα; Ξέρεις μιλάω για το "File", "Edit", "View", "Favorites" κτλ..

Η απάντηση του Michel:

Μου φαίνεται πως όντως, έχεις μείνει λίγο πίσω.

Μέχρι την έκδοση 6 του Internet Explorer, όλοι οι χρήστες ήταν εξοικειωμένοι με την παρουσία του συγκεκριμένου μενού.

Αργότερα, με την κυκλοφορία της 7ης έκδοσης του Internet Explorer αλλά και του λειτουργικού Windows Vista, το συγκεκριμένο μενού έχει 'εξαφανιστεί' τόσο απ' τον Internet Explorer, όσο και απ' το λειτουργικό της Microsoft.

Τα Windows Vista δεν αποδείχθηκαν ιδιαίτερα δημοφιλή ανάμεσα στους χρήστες, και έτσι οι περισσότεροι συνέχισαν να δουλεύουν σε Windows XP. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι πιο πολλοί να παραμείνουν συνηθισμένοι στην ύπαρξη του συγκεκριμένου μενού.

Τώρα όμως, με την μετάβαση της συντριπτικής πλειοψηφίας των χρηστών σε Windows 7, σιγά-σιγά "ξεχνάμε" την ύπαρξη του συγκεκριμένου μενού.

Το ότι το ξεχνάμε, δε σημαίνει πως δεν υπάρχει. Δεν έχει αφαιρεθεί εντελώς. Απλά έχει κρυφτεί, και περιμένει εσένα να το αποκαλύψεις, όταν το χρειαστείς.

Ας δούμε που μπορείς να το βρεις.

Κάπως έτσι μοιάζει ο Internet Explorer στην έκδοση 7 και 8. Όπως βλέπεις, το συγκεκριμένο μενού απουσιάζει.
image

Μπορείς όμως να το εμφανίσεις, με ένα απλό πάτημα του πλήκτρου ALT που θα βρεις στο πληκτρολόγιο σου..
image

Μη ξεχνάς, πως με τον ίδιο τρόπο, μπορείς να το εμφανίσεις όχι μόνο στον Internet Explorer, αλλά και σε όλα τα παράθυρα των εκδόσεων Windows Vista και Windows 7.

Τόσο απλά. Τόσο εύκολα.

Ελπίζω να βοήθησα!