Πως Μπορω Να Ειμαι Στο Myspace Χωρίς Να Φαινομαι Online Στο Chat;

Πως Μπορω Να Ειμαι Στο Myspace Χωρίς Να Φαινομαι Online Στο Chat;

Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να γίνω offline στο chat του Myspace;

Περιμένω την απάντηση σου.

Ευχαριστώ πολύ.

Η απάντηση του Michel:

Τον τελευταίο καιρό, οι διαχειριστές του Myspace, έχουν αρχίσει μια ευρύτερη αναδιοργάνωση του συγκεκριμένου social network. Στα πλαίσια αυτής της αναδιοργάνωσης, οι αλλαγές που έχουν γίνει (και εξακολουθούν να γίνονται), είναι αρκετές.

Μια απ' αυτές τις αλλαγές, είναι η προσθήκη δυνατότητας chat μεταξύ των μελών του. Γι' αυτό το λόγο, έχει προστεθεί μια μπάρα στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας (σε στυλ Facebook), η οποία αναλαμβάνει αυτό τον ρόλο στο Myspace.

Επειδή όμως οι αλλαγές είναι φρέσκες, οι χρήστες ακόμη δεν έχουν μάθει όλες τις λειτουργίες και τις επιλογές που τους προσφέρονται.

Μια απ' αυτές τις επιλογές που βρίσκεται στις ρυθμίσεις του chat, είναι η επιλογή του να εμφανίζετε κάποιος offline.

Ας δούμε λοιπόν πως μπορούμε να εμφανιζόμαστε offline στο chat του Myspace.

Αφού εισέλθουμε στο λογαριασμό μας στο Myspace, θα διακρίνουμε στο κάτω μέρος την μπάρα με το chat. Εκεί, κάνουμε κλικ στις ρυθμίσεις του chat που εμφανίζονται ως ένα πράσινο εικονίδιο. Για να γίνω περισσότερο κατανοητός, μπορείς να δεις την παρακάτω εικόνα.
image

Στο μενού των ρυθμίσεων του chat που θα εμφανιστεί, κάνουμε κλικ στο Go Offline for IM.
image

Όπως βλέπουμε, η μπάρα έχει αλλάξει και είναι πλέον εμφανές πως εμφανιζόμαστε ως offline στο chat. Σε περίπτωσή που επιθυμούμε να εμφανιστούμε ξανά Online, τότε ένα κλικ στο Go Online θα είναι αρκετό.
image

Αυτό ήταν όλο.

Θα τα πούμε και πάλι πολύ σύντομα.