Είστε εδώ Αρχική » Βοήθεια Για Κοινωνικά Δίκτυα » Βοήθεια Για Facebook » Γιατί Ο Φίλος Μου Δεν Βλέπει Τις Ενημερώσεις Μου Στο Facebook Στην Αρχική Του Σελίδα;


Γιατί Ο Φίλος Μου Δεν Βλέπει Τις Ενημερώσεις Μου Στο Facebook Στην Αρχική Του Σελίδα;

Τελευταία ενημέρωση από

Γεια σας. Έχω ένα πρόβλημα στο Facebook και συγκεκριμένα δεν διαβάζει ένας φίλος μου, οτιδήποτε δημοσιεύσω στον τοίχο μου.

Πρέπει μόνο αυτός να πάει στο προφίλ μου για να δει τι ανακοινώνω συνεχεία. Έχω ψάξει τα πάντα. Δεν τον έχω μπλοκάρει, δεν του έχω κάνει απόκρυψη. Όλα τα έχω δημόσια. Το ίδιο και εκείνος.

Η απάντηση του Michel:

Από την στιγμή που είναι ο φίλος σου που δεν βλέπει στις ενημερώσεις του τις δικές σου ανακοινώσεις και ανανεώσεις, τότε πάει να πει πως κάτι τρέχει με τις δικές του ρυθμίσεις και όχι με τις δικές σου. Θα ήταν δικό σου το πρόβλημα εάν δεν έβλεπες εσύ τις δικές του, αλλά το θέμα μας είναι το αντίθετο, οπόταν αυτός θα πρέπει να κοιτάξει πώς να λύσει το θέμα.

Εσύ όμως, μπορείς να τον βοηθήσεις.

Το πρώτο που έχει να κάνει, είναι να σιγουρευτεί πως δεν έχει αποκρύψει τις ενημερώσεις σου. Υπάρχει η πιθανότητα να το έχει κάνει έστω και λόγο άγνοιας.

Αφού βεβαιωθεί πως αυτό το θέμα είναι εντάξει και εξακολουθεί να μην μπορεί να δει τις ενημερώσεις σου, τότε θα πρέπει να ελέγξει ποιες ενημερώσεις είναι επιλεγμένες για να του εμφανίζει από εσένα.

Τέλος, εάν τίποτα από όλα αυτά δεν δουλέψει, μήπως έχει τόσους πολλούς φίλους στο Facebook που το ίδιο το Facebook κρίνει πως οι δικές σου ενημερώσεις ΔΕΝ είναι ιδιαίτερα σημαντικές για αυτόν και έτσι δεν του τις εμφανίζει; Για να το λύσει και αυτό το θέμα, θα πρέπει να επιλέξει να βλέπει τις «πιο πρόσφατες ανακοινώσεις» και όχι τις πιο «σημαντικές».

Ας δούμε πως μπορούμε να τα ελέγξουμε και τα 3 θέματα πάντα με την βοήθεια των επεξηγηματικών μας εικόνων.

Για να σιγουρευτεί πως δεν έχει αποκρύψει τις ενημερώσεις σου:

Τα συγκεκριμένα βήματα, τα έχω ήδη παρουσιάσει πριν από λίγο καιρό, οπόταν το μόνο που έχει να κάνει είναι να διαβάσει το βοήθημα με τίτλο: «Πως Μπορώ Να Επαναφέρω Τις Ενημερώσεις Κάποιου Φίλου Στον Τοίχο Μου Στο Facebook;».

Αφού βεβαιωθεί πως δεν σε έχει στην πιο πάνω λίστα, τότε θα πρέπει να ελέγξει ποιες ενημερώσεις σου έχει ως επιλεγμένες για να του εμφανίζει στις ανακοινώσεις.

Αυτό γίνεται ως εξής:

Αφού μπει στο προφίλ σου, θα βάλει τον κέρσορα του ποντικιού του πάνω από την λέξη Φίλοι -1- που βρίσκεται στο επάνω μέρος. Άμεσα, θα ανοίξει αυτόματα ένα μενού, στο οποίο θα κάνει κλικ στο ρυθμίσεις -2-.
image

Αφού κάνει κλικ στο Ρυθμίσεις, τότε θα αλλάξει το μενού. Εδώ, στην περιοχή για το Πόσες ενημερώσεις θα βάλει τικ στο Όλες οι ενημερώσεις, ενώ στην περιοχή Τι είδους ενημερώσεις; να βάλει τικ σε όλα τα είδη των ενημερώσεων, έτσι ώστε να μην χάνει τίποτα από εσένα.
image

Με αυτό τον τρόπο το Facebook θα του εμφανίζει στις ανακοινώσεις του όλες τις δικές σου ενημερώσεις.

Υπάρχει όμως και το τελευταίο σημείο.

Σε περίπτωση που εξακολουθεί να μην μπορεί να δει τις ενημερώσεις σου, τότε θα πρέπει να βεβαιωθεί πως το Facebook δεν τις κρίνει ως μη σημαντικές. Έτσι αφού πάει στις ενημερώσεις του -δηλαδή στην Αρχική σελίδα-, να κάνει κλικ στο ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ που βρίσκεται στην κορυφή ακριβώς κάτω από το πεδίο που μπορεί να πληκτρολογήσει, και να βεβαιωθεί πως είναι επιλεγμένες οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις.
image

Ελπίζω τα πιο πάνω να βοηθήσουν τόσο εσένα, όσο και τον φίλο σου να λύσετε το θέμα που σας απασχολεί.

Για οτιδήποτε άλλο, μπορείς να επικοινωνήσεις ξανά μαζί μου.

Τα λέμε.

Έχει διαβαστεί 4987 φορές

Κράτησε επαφή μαζί μου!

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.daskalemata.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

coffee Με βοήθησε αρκετά αυτό το κείμενο. Έχω πολλά να σχολιάσω, όμως, πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω τον Michel γι' αυτή τη βοήθεια και για τον χρόνο που αφιερώνει σε αυτή την ιστοσελίδα; ... Μπορείς να του κεράσεις τον αγαπημένο του καφέ, και είμαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει δεόντως !

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Sitemap | Έχεις ιστοσελίδα ή blog;
Advertise | © 2009-2016 daskalemata.gr | Privacy Policy.