Πως Μπορώ Να Κρύψω Την «Λίστα Φίλων» Μου Στο Facebook;

Πως Μπορώ Να Κρύψω Την «Λίστα Φίλων» Μου Στο Facebook;

Καλησπέρα σας. Πώς γίνεται στο Facebook να μην φαίνεται η λίστα με τους φίλους μου;

Δηλαδή να μην μπορεί κανείς να βλέπει τους φίλους μου;

Η απάντηση του Michel:

Αυτή ήταν μια πρόταση, η οποία εδώ και καιρό ζητείτο επίμονα απ' τους χρήστες του Facebook, και η οποία πρόσφατα έγινε πραγματικότητα.

Έτσι τώρα, όποιος επιθυμεί να μην είναι ορατή σε όλους η λίστα των φίλων του, μπορεί πολύ εύκολα να το κάνει.

Μάλιστα, υπάρχει δυνατότητα να επιλέξεις σε ποια άτομα ή σε ποιες λίστες ατόμων θα είναι ορατή η λίστα των φίλων σου, και σε ποια όχι.

Ας δούμε λοιπόν τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε έτσι ώστε να κρύψουμε την λίστα των φίλων μας, είτε από όλους, είτε από μεμονωμένα άτομα ή και λίστες..

Μπαίνουμε στο χρονολόγιο μας και πάμε στο κουτάκι με τους φίλους μας. Αφού βάλουμε το ποντίκι μας επάνω στο κουτάκι, θα εμφανιστεί ένα γκρι μολύβι. Κάνουμε εκεί κλικ -1- και ακολούθως στο Επεξεργασία απορρήτου -2-.
image

Εδώ, μπορούμε να επιλέξουμε σε ποιους θα είναι ορατή η λίστα των φίλων μας. Αφού κάνεις την επιλογή σου, αυτή θα τεθεί άμεσα σε εφαρμογή.
image

Εν Κατακλείδι

Σήμερα μάθαμε πως μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις απορρήτου για την λίστα των φίλων μας στο Facebook. Μπορούμε να την κάνουμε ορατή επιλεκτικά σε ορισμένα άτομα, σε ορισμένες λίστες ατόμων ή και σε κανένα! Απ' τον μόνο που δεν μπορούμε να την κρύψουμε είναι απ' τον ίδιο μας τον εαυτό.

Ελπίζω να βοήθησα.

Για οτιδήποτε άλλο, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί μου.