Είστε εδώ Αρχική » Βοήθεια Για Κοινωνικά Δίκτυα » Βοήθεια Για Facebook » Πως Μπορώ Να Κρύψω Την «Λίστα Φίλων» Μου Στο Facebook;


Πως Μπορώ Να Κρύψω Την «Λίστα Φίλων» Μου Στο Facebook;

Τελευταία ενημέρωση από Michel Z
Πως Μπορώ Να Κρύψω Την «Λίστα Φίλων» Μου Στο Facebook;

Καλησπέρα σας. Πώς γίνεται στο Facebook να μην φαίνεται η λίστα με τους φίλους μου;

Δηλαδή να μην μπορεί κανείς να βλέπει τους φίλους μου;

Η απάντηση του Michel:

Αυτή ήταν μια πρόταση, η οποία εδώ και καιρό ζητείτο επίμονα απ' τους χρήστες του Facebook, και η οποία πρόσφατα έγινε πραγματικότητα.

Έτσι τώρα, όποιος επιθυμεί να μην είναι ορατή σε όλους η λίστα των φίλων του, μπορεί πολύ εύκολα να το κάνει.

Μάλιστα, υπάρχει δυνατότητα να επιλέξεις σε ποια άτομα ή σε ποιες λίστες ατόμων θα είναι ορατή η λίστα των φίλων σου, και σε ποια όχι.

Ας δούμε λοιπόν τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε έτσι ώστε να κρύψουμε την λίστα των φίλων μας, είτε από όλους, είτε από μεμονωμένα άτομα ή και λίστες..

Μπαίνουμε στο χρονολόγιο μας και πάμε στο κουτάκι με τους φίλους μας. Αφού βάλουμε το ποντίκι μας επάνω στο κουτάκι, θα εμφανιστεί ένα γκρι μολύβι. Κάνουμε εκεί κλικ -1- και ακολούθως στο Επεξεργασία απορρήτου -2-.
image

Εδώ, μπορούμε να επιλέξουμε σε ποιους θα είναι ορατή η λίστα των φίλων μας. Αφού κάνεις την επιλογή σου, αυτή θα τεθεί άμεσα σε εφαρμογή.
image

Εν Κατακλείδι

Σήμερα μάθαμε πως μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις απορρήτου για την λίστα των φίλων μας στο Facebook. Μπορούμε να την κάνουμε ορατή επιλεκτικά σε ορισμένα άτομα, σε ορισμένες λίστες ατόμων ή και σε κανένα! Απ' τον μόνο που δεν μπορούμε να την κρύψουμε είναι απ' τον ίδιο μας τον εαυτό.

Ελπίζω να βοήθησα.

Για οτιδήποτε άλλο, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί μου.

Έχει διαβαστεί 49856 φορές

Κράτησε επαφή μαζί μου!

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.daskalemata.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

coffee Με βοήθησε αρκετά αυτό το κείμενο. Έχω πολλά να σχολιάσω, όμως, πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω τον Michel γι' αυτή τη βοήθεια και για τον χρόνο που αφιερώνει σε αυτή την ιστοσελίδα; ... Μπορείς να του κεράσεις τον αγαπημένο του καφέ, και είμαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει δεόντως !

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Sitemap | Έχεις ιστοσελίδα ή blog;
Advertise | © 2009-2016 daskalemata.gr | Privacy Policy.