Πως Μπορώ Να Δω Τα Αιτήματα Φιλίας Που Έχω Στείλει Στο Facebook;

Πως Μπορώ Να Δω Τα Αιτήματα Φιλίας Που Έχω Στείλει Στο Facebook;

Υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορώ να δω τα αιτήματα φιλίας που έχω στείλει στο Facebook;

Μου έχουν πει πως γίνεται αλλά δεν ξέρω το πώς.

Η απάντηση του Michel:

Μετά τις νέες αλλαγές που έχουν γίνει στο Facebook, και ειδικότερα μετά την εμφάνιση του χρονολογίου, έχουμε αποκτήσει πρόσβαση σε ένα εξαιρετικό «εργαλείο».

Πρόκειται για το «αρχείο δραστηριοτήτων».

Σε αυτό το εργαλείο μπορούμε να βρούμε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες ιστορικού χαρακτήρα, που αφορούν τη δραστηριότητα μας στο Facebook. Μάλιστα, εάν κάποιος αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό, τότε μπορεί να βρει πολλά περισσότερα απ' όσα ίσως πιστεύεις.

Μια απ' τις πληροφορίες που είναι σε θέση να μας δώσει αυτό το εργαλείο, είναι τα αιτήματα φιλίας που έχουμε στείλει στο Facebook, άσχετα εάν αυτά έχουν γίνει αποδεκτά ή όχι, απ' τους παραλήπτες τους.

Ας δούμε που τα βρίσκουμε:

Το πρώτο που έχουμε να κάνουμε, είναι να μπούμε στο Προφίλ μας στο Facebook. Στο επάνω μέρος, ακριβώς κάτω από το εξώφυλλο, μπορούμε να διακρίνουμε το Αρχείο Δραστηριοτήτων. Κάνουμε εκεί κλικ.
image

Μόλις έχουμε μεταφερθεί στο Αρχείο Δραστηριοτήτων. Θα πρέπει βέβαια να σε ενημερώσω πως ο κάθε χρήστης στο Facebook μπορεί έχει πρόσβαση μόνο στο δικό του Αρχείο Δραστηριοτήτων.

Στο αριστερά μέρος, μπορούμε να διακρίνουμε κάποιες επιλογές. Με μια προσεκτική ματιά, διαπιστώνουμε πως υπάρχουν περισσότερες επιλογές από όσες αρχικά φαίνονται. Έτσι, κάνουμε κλικ στο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για να δούμε τι άλλο υπάρχει εκεί.
image

Τώρα βλέπουμε μπροστά μας όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Μάλιστα! Θέλουμε να πάμε στο κομμάτι του Αρχείου Δραστηριοτήτων που ασχολείται με τους φίλους, έτσι κάνουμε κλικ στο Φίλοι.
image

Εδώ, μπορούμε να δούμε όλα όσα έχουν να κάνουν με την λίστα των φίλων μας. Δηλαδή σε ποιους έχουμε στείλει αίτημα φιλίας και πότε, πότε έχουμε γίνει φίλοι, πότε τους έχουμε διαγράψει κτλ. Όλα αναλυτικά και με τις ημερομηνίες που έχουν γίνει.
image

Ενδιαφέρον έτσι; Αυτό έψαχνες.

Με ένα καλό ψάξιμο αυτού του εργαλείου, είμαι σίγουρος πως μπορείς να βρεις πολλά περισσότερα ενδιαφέροντα πράγματα.