Είστε εδώ Αρχική » Βοήθεια Για Κοινωνικά Δίκτυα » Βοήθεια Για Facebook » Πως Μπορώ Να Δω Τα Αιτήματα Φιλίας Που Έχω Στείλει Στο Facebook;


Πως Μπορώ Να Δω Τα Αιτήματα Φιλίας Που Έχω Στείλει Στο Facebook;

Τελευταία ενημέρωση από Michel Z
Πως Μπορώ Να Δω Τα Αιτήματα Φιλίας Που Έχω Στείλει Στο Facebook;

Υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορώ να δω τα αιτήματα φιλίας που έχω στείλει στο Facebook;

Μου έχουν πει πως γίνεται αλλά δεν ξέρω το πώς.

Η απάντηση του Michel:

Μετά τις νέες αλλαγές που έχουν γίνει στο Facebook, και ειδικότερα μετά την εμφάνιση του χρονολογίου, έχουμε αποκτήσει πρόσβαση σε ένα εξαιρετικό «εργαλείο».

Πρόκειται για το «αρχείο δραστηριοτήτων».

Σε αυτό το εργαλείο μπορούμε να βρούμε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες ιστορικού χαρακτήρα, που αφορούν τη δραστηριότητα μας στο Facebook. Μάλιστα, εάν κάποιος αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό, τότε μπορεί να βρει πολλά περισσότερα απ' όσα ίσως πιστεύεις.

Μια απ' τις πληροφορίες που είναι σε θέση να μας δώσει αυτό το εργαλείο, είναι τα αιτήματα φιλίας που έχουμε στείλει στο Facebook, άσχετα εάν αυτά έχουν γίνει αποδεκτά ή όχι, απ' τους παραλήπτες τους.

Ας δούμε που τα βρίσκουμε:

Το πρώτο που έχουμε να κάνουμε, είναι να μπούμε στο Προφίλ μας στο Facebook. Στο επάνω μέρος, ακριβώς κάτω από το εξώφυλλο, μπορούμε να διακρίνουμε το Αρχείο Δραστηριοτήτων. Κάνουμε εκεί κλικ.
image

Μόλις έχουμε μεταφερθεί στο Αρχείο Δραστηριοτήτων. Θα πρέπει βέβαια να σε ενημερώσω πως ο κάθε χρήστης στο Facebook μπορεί έχει πρόσβαση μόνο στο δικό του Αρχείο Δραστηριοτήτων.

Στο αριστερά μέρος, μπορούμε να διακρίνουμε κάποιες επιλογές. Με μια προσεκτική ματιά, διαπιστώνουμε πως υπάρχουν περισσότερες επιλογές από όσες αρχικά φαίνονται. Έτσι, κάνουμε κλικ στο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για να δούμε τι άλλο υπάρχει εκεί.
image

Τώρα βλέπουμε μπροστά μας όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Μάλιστα! Θέλουμε να πάμε στο κομμάτι του Αρχείου Δραστηριοτήτων που ασχολείται με τους φίλους, έτσι κάνουμε κλικ στο Φίλοι.
image

Εδώ, μπορούμε να δούμε όλα όσα έχουν να κάνουν με την λίστα των φίλων μας. Δηλαδή σε ποιους έχουμε στείλει αίτημα φιλίας και πότε, πότε έχουμε γίνει φίλοι, πότε τους έχουμε διαγράψει κτλ. Όλα αναλυτικά και με τις ημερομηνίες που έχουν γίνει.
image

Ενδιαφέρον έτσι; Αυτό έψαχνες.

Με ένα καλό ψάξιμο αυτού του εργαλείου, είμαι σίγουρος πως μπορείς να βρεις πολλά περισσότερα ενδιαφέροντα πράγματα.

Έχει διαβαστεί 9753 φορές

Κράτησε επαφή μαζί μου!

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.daskalemata.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

coffee Με βοήθησε αρκετά αυτό το κείμενο. Έχω πολλά να σχολιάσω, όμως, πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω τον Michel γι' αυτή τη βοήθεια και για τον χρόνο που αφιερώνει σε αυτή την ιστοσελίδα; ... Μπορείς να του κεράσεις τον αγαπημένο του καφέ, και είμαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει δεόντως !

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Sitemap | Έχεις ιστοσελίδα ή blog;
Advertise | © 2009-2016 daskalemata.gr | Privacy Policy.