Βοήθεια Για Λειτουργικό Windows

Ο Michel δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν το λειτουργικό σύστημα της Microsoft, τα Windows (Windows XP, Windows Vista, Windows 7 και Windows 8). Το πιο δημοφιλή λειτουργικό σύστημα για προσωπικούς υπολογιστές.

Σημαντικές ετικέτες: Windows 7, Windows Vista, Windows XP.

Πώς Να Προσθέσω Μια Γλώσσα Στο Πληκτρολόγιο Των Windows 7;

Πώς Να Προσθέσω Μια Γλώσσα Στο Πληκτρολόγιο Των Windows 7;

Γεια σας. Εδώ και λίγες μέρες εξαφανίστηκε απο την μπάρα το εικονίδιο αλλαγής γλώσσας αλλά επιπλέον δεν μπορώ να αλλάξω την γλώσσα ούτε με αλτ +σιφτ.

Διάβασα την απάντηση σε προηγούμενο ερώτημα για το πως επαναφέρουμε το εικονίδιο αλλά δεν διορθώθηκε κάτι και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αγγλικούς χαρακτήρες καθόλου.

Ευχαριστώ.

Πως Μπορώ να Κάνω τα Windows 7 Απο Αγγλικά, Ελληνικά;

Πως Μπορώ να Κάνω τα Windows 7 Απο Αγγλικά, Ελληνικά;

Απο όσο γνωρίζω, υπάρχει κάποιος τρόπος έτσι ώστε το περιβάλλον των Windows 7 απο Αγγλικό να γίνει Ελληνικό.

Έχω ψάξει στις ρυθμίσεις, όμως πουθενά δεν βρήκα κάτι τέτοιο.

Μπορείς να με βοηθήσεις;

Πως Μπορώ να Φωτογραφήσω το Desktop Μου Σε Windows XP;

Σε μερικές ιστοσελίδες (συμπεριλαμβανομένης και της δικής σου), βλέπω να χρησιμοποιείτε διάφορες φωτογραφίες του desktop των Windows σας, είτε για να "δείξετε" κάτι στον αναγνώστη, είτε ως παραδείγματα.

Χρειάζομαι να κάνω και εγώ το ίδιο, όχι όμως σε κάποια ιστοσελίδα αλλά σε κάποια αρχεία του world. Μπορώ να βγάλω αυτές τις φωτογραφίες χωρίς να χρειάζεται να αγοράσω κάποιο ειδικό πρόγραμμα; Χρησιμοποιώ Windows XP Home, αν αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία..

Πως Να Κάνω Την Taskbar Των Windows 7 Να Μοιάζει Με Την Taskbar Των Windows XP;

Πρόσφατα απόκτησα Windows 7. Γενικά είναι πιο όμορφα και πιο εύχρηστα απο τα Windows XP, αυτό όμως που με προβληματίζει είναι η λειτουργία της taskbar στο κάτω μέρος, και συγκεκριμένα η διαχείριση των προγραμμάτων που βρίσκονται σε λειτουργία.

Αυτή η λειτουργία έχει διαφοροποιηθεί αρκετά απ' τα XP και μπορώ να πω πως δεν με βολεύει καθόλου. Ειδικά αυτή η 'καινοτομία' του να βρίσκονται όλα τα ανοικτά παράθυρα του ίδιου προγράμματος στο ίδιο εικονίδιο μου είναι αρκετά βασανιστική και χρονοβόρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει η taskbar των Windows 7 όπως ήταν στα XP; Αν δεν γίνεται ακριβώς, τουλάχιστον στο περίπου, υπάρχει κάποια λύση;

Πως Μπορώ Να Επαναφέρω Διαγραμμένα Αρχεία Χρησιμοποιώντας το System Restore Των Windows 7;

Είσαι η τελευταία μου ελπίδα. Θα ήθελα να μου πεις ποιά είναι η εντολή για την επαναφορά διαγραμμένων αρχείων από τον κάδο ανακύκλωσης.

Πληκτρολογώ στο command panel "Undelete C:\Users\anna", η οποία είναι και η διαδρομή που με ενδιαφέρει, αλλά δυστυχώς η απάντηση που παίρνω είναι η εξής: "δεν αναγνωρίζεται ως εσωτερική ή εξωτερική εντολή, εκτελέσιμο πρόγραμμα ή αρχείο δέσμης ενεργειών" ή σε άλλη περίπτωση "η σύνταξη του ονόματος αρχείου, του ονόματος καταλόγου ή της ετικέτας του τόμου είναι εσφαλμένη".

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν με βοηθούσες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Άννα.

Χάθηκε Η Επιλογή Γλώσσας Από την Taskbar Σε Windows 7. Πως Μπορώ Να Την Επαναφέρω;

Έχω Windows 7, στην taskbar στο κάτω μέρος της οθόνης εμφανιζόταν η γλώσσα και ξαφνικά την έχασα.

Με δεξί κλικ σε κενό πάνω στην taskbar στο toolbars δεν εμφανίζει την επιλογή για τσεκάρισμα language bar. Από πού μπορώ να το εμφανίσω;

Ευχαριστώ πολύ, Στέλιος.

Γιατί Μου Αποσυντονίζεται Συνεχώς Η Ώρα Των Windows 7;

Windows 7: Απορυθμίζεται η ώρα του υπολογιστή συνέχεια.

Κάνω και συγχρονισμό με το Internet, αλλά μετά από κάποια ώρα ή αν ανοιγοκλείσω τον υπολογιστή η ώρα έχει αποσυντονιστεί. Τί μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ εκ το προτέρων για την απάντηση σας και συγχαρητήρια για τη δουλειά σας.