Είστε εδώ Αρχική » Βοήθεια Για Λειτουργικά Συστήματα » Απέκρυψα Τα Εικονίδια Στην Επιφάνεια Εργασίας Των Windows 7. Πως Θα Τα Επαναφέρω;


Απέκρυψα Τα Εικονίδια Στην Επιφάνεια Εργασίας Των Windows 7. Πως Θα Τα Επαναφέρω;

Τελευταία ενημέρωση από Michel Z
Απέκρυψα Τα Εικονίδια Στην Επιφάνεια Εργασίας Των Windows 7. Πως Θα Τα Επαναφέρω;

Βοήθεια! Κάτι έχω κάνει και όλα τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας των Windows 7 έχουν εξαφανιστεί.

Δεν τα έχω διαγράψει αλλά θυμάμαι πως κάτι πάτησα και εξαφανιστήκαν όλα μονομιάς. Έχεις ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ πολύ.

Η απάντηση του Michel:

Αυτό που σκέφτομαι είναι πως μάλλον θα έχεις κρύψει τα εικονίδια από την επιφάνειας εργασίας.

Υπάρχει μια τέτοια επιλογή στα Windows 7, και αφού είσαι σίγουρος πως δεν έχεις διαγράψει τα εικονίδια, τότε αυτό κατά την άποψη μου είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Έτσι λοιπόν, θα εξηγήσω πως μπορείς να επανεμφανίσεις τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας των Windows 7. Όπως πάντα, όλα θα γίνουν με τη βοήθεια παραστατικών εικόνων.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Βρισκόμαστε στην επιφάνεια εργασίας, και όπως παρατηρούμε δεν υπάρχει ούτε ένα εικονίδιο. Πού πήγαν όλα τους;
image

Κάνουμε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και στο μενού που θα εμφανιστεί πάμε στο View.
image

Παρατηρούμε πως δεν υπάρχει τικ δίπλα από το Show desktop icons. Αυτή η ρύθμιση αφορά το εάν θα φαίνονται ή όχι, τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας. Σε μια τέτοια περίπτωση βρήκαμε τον υπεύθυνο της εξαφάνισης των εικονιδίων. Για να επανέλθουν τα εικονίδια κάνουμε κλικ στο Show desktop icons.
image

Αφού κάνουμε κλικ μπορούμε να παρατηρήσουμε πως πλέον υπάρχει τικ δίπλα από το Show desktop icons. Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στην επιφάνεια εργασίας μπορούμε να διαπιστώσουμε πως όλα τα εικονίδια επανήλθαν στη θέση τους! Φανταστικά!
image

Εν κατακλείδι

Σήμερα μάθαμε μια ρύθμιση που μπορεί να «εξαφανίσει» όλα τα εικονίδια από την επιφάνεια εργασίας των Windows 7. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι αντιμέτωπος με το πιο πάνω σενάριο μπορείς ακολουθώντας τα πιο πάνω απλά βήματα να επαναφέρεις τα εικονίδια σου.

Ελπίζω να βοήθησα!

Για οτιδήποτε άλλο, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί μου.

Έχει διαβαστεί 6981 φορές

Κράτησε επαφή μαζί μου!

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.daskalemata.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

coffee Με βοήθησε αρκετά αυτό το κείμενο. Έχω πολλά να σχολιάσω, όμως, πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω τον Michel γι' αυτή τη βοήθεια και για τον χρόνο που αφιερώνει σε αυτή την ιστοσελίδα; ... Μπορείς να του κεράσεις τον αγαπημένο του καφέ, και είμαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει δεόντως !

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Sitemap | Έχεις ιστοσελίδα ή blog;
Advertise | © 2009-2016 daskalemata.gr | Privacy Policy.