Πως Αλλάζω Φωτογραφία Χρήστη Στα Windows 7;

Πως Αλλάζω Φωτογραφία Χρήστη Στα Windows 7;

Θα ήθελα παρακαλώ πολύ να με καθοδηγήσεις βήμα προς βήμα για να αλλάξω την φωτογραφία χρήστη στα Windows 7.

Ευχαριστώ.

Η απάντηση του Michel:

Αν και πολλοί δεν μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία του να αλλάξουν την φωτογραφία χρήστη, παρόλα αυτά, αφού το έχεις ζητήσει, τότε πολύ ευχαρίστως θα απαντήσω σε αυτό το ερώτημα.

Εξάλλου, κάθε ερώτημα, όσο απλό κι αν φαίνεται, δεν παύει να είναι ένα ερώτημα στο οποίο κάποιος χρειάζεται απάντηση.

Τώρα όμως που το ξανασκέφτομαι λιγάκι, ίσως να ήταν ενδιαφέρον να βάλω τη μούρη μου να εμφανίζεται κάθε φορά που ανοίγω το μενού της Έναρξης. Θα το σκεφτώ σοβαρά, και ίσως να το εφαρμόσω και στην πράξη.

Τέρμα όμως η πλάκα. Έφτασε η στιγμή για τα βήματα που ζήτησες.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να αλλάξουμε φωτογραφία χρήστη στα Windows 7 είναι τα εξής:

Αρχικά κάνουμε κλικ στην Έναρξη που βρίσκεται κάτω-αριστερά στην οθόνη μας, και στη συνέχεια κάνουμε διπλό κλικ επάνω στην τρέχουσα φωτογραφία μας.
image

Σε αυτό το παράθυρο που μόλις έχει ανοίξει, βλέπουμε αρκετές ενδιαφέρουσες ρυθμίσεις που έχουν να κάνουν με τον λογαριασμό μας. Εμείς θέλουμε να αλλάξουμε την φωτογραφία μας, έτσι κάνουμε κλικ στο Change your picture.
image

Μπορούμε να επιλέξουμε μια από τις ήδη υπάρχουσες φωτογραφίες που υπάρχουν στο λειτουργικό, είτε ακόμη και να επιλέξουμε μια δική μας φωτογραφία κάνοντας κλικ στο Browse for more pictures που βλέπουμε ακριβώς από κάτω. Αφού τελειώσουμε, κάνουμε κλικ στο Change picture έτσι ώστε να αποθηκεύσουμε τη νέα μας επιλογή.
image

Η επιλογή μας πλέον έχει αποθηκευτεί, και η φωτογραφία χρήση μόλις έχει αλλάξει.

Ήταν πολύ εύκολο, όπως βλέπεις.

Τα λέμε ξανά σύντομα.