Είστε εδώ Αρχική » Βοήθεια Για Λειτουργικά Συστήματα » Πως Να Αλλάξω το Μέγεθος Των Εικονιδίων Στο Desktop Των Windows 7;


Πως Να Αλλάξω το Μέγεθος Των Εικονιδίων Στο Desktop Των Windows 7;

Τελευταία ενημέρωση από Michel Z
Πως Να Αλλάξω το Μέγεθος Των Εικονιδίων Στο Desktop Των Windows 7;

Πρόσφατα, έγω αγοράσει καινούριο υπολογιστή με το λειτουργικό σύστημα Windows 7. Οι αλλαγές είναι πολλές όμως αυτό που με ενοχλέι περισσότερο είναι το μέγεθος των εικονιδίων που βρίσκονται στην επιφάνεια εργασίας.

Είναι πραγματικά τεράστια!

Πως μπορώ να τα κάνω πιο μικρά;

Η απάντηση του Michel:

Μια απ' τις πιο σημαντικές καινοτομίες στο καινούριο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, Windows 7, είναι η υποστήριξη μέσα απ' τον πυρήνα του λειτουργικού συστήματος, των οθονών αφής.

Αυτό σημαίνει πως κάποιος που έχει στην κατοχή του τόσο τα Windows 7, όσο και μια οθόνη αφής, θα είναι σε θέση να χειρίζετε το περιβάλλον των Windows 7 μέσω της αφής.

Έτσι, για να είναι πιο εύκολη και άνετη η εμπειρία χρήσης μέσω της αφής, τα εικονίδια (όχι μόνο στην επιφάνεια εργασίας), αλλά γενικά σε όλο το σύστημα, είναι λίγο πιο μεγάλα απ' ότι ίσως να περιμέναμε.

Για όσους δεν διαθέτουν οθόνη αφής, και θέλουν τα εικονίδια γίνουν πιο μικρά, υπάρχει η δυνατότητα να τα μικρύνουν, τόσο στην επιφάνεια εργασίας όσο και μέσα στους φακέλλους.

Ο τρόπος που γίνεται αυτό ειναι ο εξής..

Αφού πάμε στην επιφάνεια εργασίας, σε ένα ελεύθερο χώρο κάνουμε δεξί κλικ με το ποντίκι μας. Στη συνέχεια πάμε στο View. Οι τρείς πρώτες επιλογές αφορούν το μέγεθος των εικονιδίων. Επιλέγοντας Small icons όλα τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας θα αποκτήσουν ένα πιο μικρό-φυσιολογικό μέγεθος.
image

Με τον ίδιο τρόπο, μπορούμε να αλλάξουμε το μέγεθος των αρχείων που εμφανίζονται σε ένα φάκελλο. Κάνουμε δεξί κλικ σε ένα ελεύθερο χώρο στον φάκελλο, και πάμε στο View. Εδώ βλέπουμε πως υπάρχουν περισσότερες επιλογές που αφορούν το μέγεθος των εικονιδίων, αλλά και των λεπτομερειών που θα εμφανίζονται. Επιλέγουμε αυτό που μας ταιριάζει περισσότερο, και τότε άμεσα όλα τα αρχεία του συγκεκριμένου φάκελλου θα πάρουν την μορφή που έχουμε επιλέξει.
image

Αυτό ήταν όλο.

Εν Κατακλείδι

Σήμερα μάθαμε να αλλάζουμε το μέγεθος των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας (αλλά και στους φακέλλους) των Windows 7.

Ελπίζω να βοήθησα.

Για οτιδήποτε άλλο, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί μου.

Έχει διαβαστεί 7182 φορές

Κράτησε επαφή μαζί μου!

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.daskalemata.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

coffee Με βοήθησε αρκετά αυτό το κείμενο. Έχω πολλά να σχολιάσω, όμως, πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω τον Michel γι' αυτή τη βοήθεια και για τον χρόνο που αφιερώνει σε αυτή την ιστοσελίδα; ... Μπορείς να του κεράσεις τον αγαπημένο του καφέ, και είμαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει δεόντως !

Σχόλια

  • avatar
    Ioanna
    Mporeis epeishs na pas sthn epifaneia ergasias (h opoudhpote thes na mikryneis ta eikonidia) kai patwntas to control tou plhktrologiou sou na rollareis to roll tou pontikiou sou pros ta panw h pros ta katw analoga tautoxrona. Εlpizw na se voithisa :-)

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Sitemap | Έχεις ιστοσελίδα ή blog;
Advertise | © 2009-2016 daskalemata.gr | Privacy Policy.