Που Θα Βρώ Την Προηγούμενη Έκδοση του Windows Live Mail 2011;

Που Θα Βρώ Την Προηγούμενη Έκδοση του Windows Live Mail 2011;

Καλησπέρα. Έχω εγκαταστήσει το Windows Live Mail 2011, αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη.

Θα ήθελα την προηγούμενη έκδοση, η οποία ήταν περισσότερο εύχρηστη και λειτουργική. Γνωρίζετε, που θα μπορούσα να τη βρω και να την εγκαταστήσω; Ευχαριστώ πολύ!

Η απάντηση του Michel:

Αρκετές φορές, οτιδήποτε καινούργιο ή νέο, μας ξενίζει. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που έχουμε αποκτήσει την συνήθεια κάποιου πράγματος, τότε με πολύ δυσκολία μπορούμε να το αποχωριστούμε.

Ακριβώς το ίδιο πράγμα ισχύει και στα προγράμματα των υπολογιστών.

Συνήθως, οι εταιρείες και οι προγραμματιστές τους, κρίνουν σκόπιμο κάποια στιγμή να αλλάξουν ριζικά το περιβάλλον χρήσης μιάς νέας έκδοσης του προγράμματος ή της ιστοσελίδας τους. Ακόμη όμως και οι πιο μικρές αλλαγές, μπορεί να ξενίσουν τους χρήστες, λόγο αυτής της συνήθειας.

Στις εταιρίες, καινούργια άτομα έρχονται, με νέες ιδέες και διαφορετική φιλοσοφία. Αυτό είναι καλό για την εξέλιξη. Η εφαρμογή τους όμως, συνήθως αφήνει παραπονεμένους χρήστες που έχουν ήδη συνηθίσει σε μια παλαιότερη έκδοση.

Το Windows Live Mail, περιλαμβάνεται στο πακέτο της Microsoft με ονομασία «Windows Live Essentials». Σε αυτό το πακέτο, περιλαμβάνονται αρκετά δωρεάν προγράμματα της ίδιας της εταιρίας όπως το Windows Live Messenger (MSN), το Windows Live Photo Gallery, το Windows Live Mail.

Η πρόσφατη έκδοση του Windows Live Essentials η οποία κυκλοφόρησε στα τέλη του 2010 με την ονομασία «Windows Live Essentials 2011», έχει φέρει αρκετές αλλαγές στα περισσότερα απ' τα προγράμματα που περιλαμβάνονται.

Σε περίπτωση που επιθυμείς να εγκαταστήσεις την αμέσως προηγούμενη έκδοση, μπορείς να το κάνεις, κατεβάζοντας απ' την ιστοσελίδα της Microsoft το συγκεκριμένο πακέτο μέσω του οποίου μπορείς να κάνεις Offline Εγκατάσταση αυτής της έκδοσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να προβείς σε εγκατάσταση αυτής της παλαιότερης έκδοσης, θα πρέπει να απεγκαταστάσεις απ' τον υπολογιστή σου το πακέτο «Windows Live Essentials 2011».

Αφού σιγουρευτείς πως δεν έχεις εγκαταστημένη στον υπολογιστή σου κάποια νεότερη έκδοση του συγκεκριμένου πακέτου, μπορείς να κατεβάσεις την παλαιότερη έκδοση από εδώ.

Καλύτερα να το κάνεις άμεσα, αφού είμαι σίγουρος πως σε μερικούς μήνες απο τώρα, η ίδια η Microsoft θα το κατεβάσει, και δεν θα είναι πλέον δημόσια διαθέσιμο.

Όπως ίσως να έχεις ήδη προσέξει, το μέγεθος του πακέτου που θα κατεβάσεις είναι αρκετά μεγάλο (περίπου 135MB), και αυτό γιατί περιλαμβάνει όλα τα προγράμματα του πακέτου, για offline εγκατάσταση.

Θα προβείς κανονικά σε εγκατάσταση εκτελώντας το αρχείο, αφού πρώτα το κατεβάσεις, και θα εγκαταστήσεις το Windows Live Mail και ότι άλλο χρειάζεσαι.

Δυστυχώς θα πρέπει να αρκεστείς σε αυτή την έκδοση όλων των προγραμμάτων που περιέχονται στο συγκεκριμένο πακέτο, καθώς δεν είναι δυνατόν να βρίσκονται σε ένα υπολογιστή δύο εκδόσεις ταυτόχρονα εγκαταστημένες.

Αυτά απο εμένα.

Ελπίζω να βοήθησα!

Τα λέμε ξανά σύντομα.