Πως Μπορώ Να Διαφημιστώ Στο daskalemata.gr ;

Το daskalemata.gr προσφέρει διαφημιστικό χώρο για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να προσεγγίσετε τους αναγνώστες μας.

Τα πλεονεκτήματα σε περίπτωση που αποφασίσετε να επενδύσετε κοντά μας θα είναι αρκετά αφού μην ξεχνάτε πως οι αναγνώστες της ιστοσελίδας μας είναι άτομα τα οποία ψάχνονται στο χώρο των υπολογιστών ενώ συνήθως αναζητούν κάτι συγκεκριμένο σε αυτό το niche.

Πρόκειτε για άτομα τα οποία ψάχνουν λύσεις και θέλουν να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν στο χώρο των υπολογιστών και της τεχνολογίας. Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο ίσως η δική σας επιχείρηση, οι δικές σας υπηρεσίες, το προϊόν ή η ιστοσελίδα σας, να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουν.

Μήπως έχετε κάτι διαφορετικό, χρήσιμο και τίμιο να τους προσφέρετε; Αν ναι, τότε είστε ο πιο κατάλληλος για συνεργασία.

Η αποδοτικότητα της διαφήμισης σας και η ευχάριστη εμπειρία των επισκεπτών μου είναι δύο απ' τους πιο βασικούς στόχους που πάντα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου.

Για να τα πετύχω αυτά, έχω αποφασίσει να προσφέρω τρείς μορφές διαφήμισης.

Η πρώτη πρόταση απευθύνεται κυρίως σε μεμωνομένα άτομα που θέλουν εύκολα και γρήγορα να διαφημιστούν. Αυτό γίνεται μέσω του AdWords, έτσι, εαν τρέχετε ήδη κάποια καμπάνια στη συγκεκριμένη υπηρεσία, μπορείτε πολύ εύκολα να στοχεύσετε τους διαφημιστικούς μας χώρους, αφού είναι πλήρως στοχεύσιμοι.

Σε περίπτωση που αγνοείς πως μπορείς να το πράξεις αυτό, θα σου εξηγήσω σε πολύ λίγο πως να το κάνεις.

Η δεύτερη πρόταση απευθύνεται κυρίως σε ιδιώτες, οι οποίοι δεν χρησιμοποιούν το AdWords. Έτσι, μπορεί να γίνει συμφωνία CPC, με αρκετά πλεονεκτήματα, και εύκολη παρακολούθηση της πορείας της διαφήμισης σας μέσω του AdManager της Google.

Η τρίτη πρόταση απευθύνεται κυρίως (αλλά όχι αποκλειστικά) σε εταιρίες του χώρου και σε διαφημιστικά πρακτορεία. Πρόκειτε για μακροχρόνια συμφωνία (1 ή 2 χρόνια) η οποία περιλαμβάνει το "κλείσιμο" συγκεκριμένου διαφημιστικού χώρου για μεγάλο χρονικό διάσημα, σε μια καθορισμένη και σταθερή τιμή. Σε περίπτωση διαφημιστικών πρακτορείων γίνονται ειδικές συμφωνίες οι οποίες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα μεταπώλησης της διαφήμισης σε τρίτους.

Αρκετά όμως με τη θεωρία. Άς τα δούμε όλα στην πράξη..

Διαφήμιση μέσω AdWords

Σε ποιούς απευθύνεται: Σε όσους τρέχουν κάποια καμπάνια στο AdWords.
Πλεονεκτήματα: Άμεση εκκίνηση προβολής της διαφήμισης σας χωρίς καν να χρειάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.
Πως γίνεται: Εξηγώ αναλυτικά τον τρόπο στο βοήθημα με τίτλο: Πως Μπορώ Να Στοχεύσω Την Καμπάνια Μου Στο AdWords Σε Συγκεκριμένες Ιστοσελίδες;

Διαφήμιση CPC

Σε ποιούς απευθύνεται: Κυρίως σε μεμωνομένα άτομα τα οποία δεν τρέχουν καμπάνια στο AdWords.
Πλεονεκτήματα: Σταθερό κόστος για κάθε κλικ. Απευθείας συνενόηση μαζί μου χωρίς την ανάγκη μεσάζων. Πλήρη διαφάνεια των στατιστικών μέσω Google AdManager (βλέπε πιο κάτω).
Πως γίνεται: Χρειάζεται επικοινωνία μαζί μου μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στο τέλος.

Σχετικά με το Google AdManager: Το όλο το σύστημα διαφήμισης που χρησιμοποιώ στο daskalemata.gr για αυτής της μορφής διαφήμισης, βασίζεται στο γνωστό "Ad Manager" (http://www.google.com/admanager/) της επίσης γνωστής σε όλους μας Google. Μέσα απο αυτό το σύστημα, ο διαφημιζόμενος έχει μια πλήρη και συνεχή ενημέρωση της πορείας της διαφήμισης του, μέσα απο λεπτομερή στατιστικά τα οποία ετοιμάζονται απο την ίδια την Google. Με αυτό τον τρόπο, όλο το σύστημα γίνεται πλήρως αξιόπιστο, χωρίς να τίθεται υποψία θέματος παραποίησης των στατιστικών απο κανένα μέρος, αφού στα στατιστικά δεν υπάρχει δυνατότητα επεξεργασίας, παρα μόνο παρακολούθησης. Όλα ελέγχονται πλήρως απο την Google.

Μακροχρόνια δέσμευση χώρου

Σε ποιούς απευθύνεται: Κυρίως σε μεγάλες εταιρίες και σε διαφημιστικά πρακτορεία.
Πλεονεκτήματα: Σταθερή και μακροχρόνια συνεργασία. Δυνατότητα μακροχρόνιας συμφωνίας για 1 ή και 2 έτη.
Πως γίνεται: Χρειάζεται επικοινωνία μαζί μου μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στο τέλος. Στατιστικά Google Analytics διαθέσιμα.