Είστε εδώ Αρχική » Βοήθεια Για Προγράμματα Περιήγησης Ιστού » Βοήθεια Για Mozilla Firefox » Πώς να Ρυθμίσω Τον Mozilla Firefox Έτσι Ώστε Όταν Τον Ξεκινώ Να Μπαίνει Αυτόματα Σε Όσες Ιστοσελίδες Είχα Ανοικτές Πριν Τον Κλείσω;


Πώς να Ρυθμίσω Τον Mozilla Firefox Έτσι Ώστε Όταν Τον Ξεκινώ Να Μπαίνει Αυτόματα Σε Όσες Ιστοσελίδες Είχα Ανοικτές Πριν Τον Κλείσω;

Τελευταία ενημέρωση από Michel Z
Πώς να Ρυθμίσω Τον Mozilla Firefox Έτσι Ώστε Όταν Τον Ξεκινώ Να Μπαίνει Αυτόματα Σε Όσες Ιστοσελίδες Είχα Ανοικτές Πριν Τον Κλείσω;

Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω τι ρυθμίσεις χρειάζεται ο Mozilla Firefox ώστε να διατηρεί τις ιστοσελίδες που έχω ανοίξει, ώστε όταν τον κλείσω και τον ανοίξω ξανά να μου τις βγάζει και όχι μονό να μου ανοίγει την αρχική.

Γιατί τώρα μόλις πάω να κλείσω τον Mozilla μου βγάζει μήνυμα προειδοποίησης ότι πάω να κλείσω π.χ. 5 καρτέλες.

Σημείωση: Έχω Windows 7.

Ευχαριστώ.

Η απάντηση του Michel:

Ίσως ο Firefox να μη μας ρωτά αν θέλουμε να αποθηκεύσουμε το τρέχων session (δηλ. τις ιστοσελίδες που έχουμε ανοικτές) την στιγμή που πάμε να τον κλείσουμε, όμως το αποθηκεύει.

Έτσι υπάρχει ο τρόπος, την επόμενη φορά που θα τον ξεκινήσουμε να ανοίξουμε όλες τις ιστοσελίδες που είχαμε ανοικτές πριν τον κλείσουμε.

Υπάρχει όμως και η επιλογή όλα αυτά να γίνονται αυτόματα.

Αν δεν πειράξουμε στις ρυθμίσεις του Firefox, τότε προσπαθώντας να κλείσουμε ένα παράθυρο του Firefox στο οποίο έχουμε ανοικτά περισσότερα από ένα tabs, θα ερωτηθούμε εάν όντως θέλουμε να το κλείσουμε.

Αφού συμφωνήσουμε στο κλείσιμο του, πως θα ανοίξουμε ξανά τα ίδια tabs την επόμενη φορά που θα τον τρέξουμε;

Με αυτά τα δύο σενάρια θα ασχοληθούμε σήμερα, και πιστεύω πως η απάντηση μου θα σε καλύψει πλήρως.

Ας ξεκινήσουμε με την πρώτη περίπτωση, στην οποία δεν είχαμε πειράξει στις ρυθμίσεις του Firefox. Θέλουμε απλά να ανοίξουμε το πιο πρόσφατο session.

Για να το κάνουμε αυτό, αφού ξεκινήσουμε τον Firefox θα κάνουμε κλικ στο πορτοκαλί κουμπί που βρίσκουμε επάνω-αριστερά. Ακολούθως θα πάμε στο Ιστορικό και θα κάνουμε κλικ στο Επαναφορά προηγούμενης συνεδρίας. Έτσι θα ανοίξουν όλες εκείνες οι ιστοσελίδες που είχαμε ανοικτές την τελευταία φορά πριν τον κλείσουμε.
image

Τι γίνεται όμως όταν θέλουμε αυτό να γίνεται αυτόματα κάθε φορά που ξεκινάμε τον συγκεκριμένο browser;

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να πειράξουμε μια ρύθμιση.

Ας το δούμε αναλυτικά.

Κάνουμε ξανά κλικ στο πορτοκαλί κουμπί και ακολούθως στο Επιλογές...
image

Εδώ βρίσκουμε μαζεμένες όλες τις ρυθμίσεις του Mozilla Firefox. Επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο σημείο που λέει Στην εκκίνηση του Firefox και αλλάζουμε την επιλογή σε Προβολή των παραθύρων και των καρτελών από την τελευταία συνεδρία.
image

Μετά απο αυτή την αλλαγή, κάθε φορά που θα κλείνουμε τον Firefox δεν θα ενημερωνόμαστε πως πρόκειται να κλείσουμε π.χ. 5 καρτέλες, αλλά αντ’ αυτού, αυτές θα ανοίγουν αυτόματα την επόμενη φορά που θα τον ξεκινήσουμε!

Τόσο απλά!

Εν Κατακλείδι

Σήμερα μάθαμε πού μπορούμε να βρούμε τις ιστοσελίδες που είχαμε ανοικτές πριν κλείσουμε τον Mozilla Firefox.

Ενημερωθήκαμε για την ρύθμιση που πρέπει να αλλάξουμε εάν θέλουμε κατα την εκκίνηση του συγκεκριμένου browser να ανοίγουν οι ιστοσελίδες που είχαμε ανοικτές πριν τον κλείσουμε.

Ελπίζω να βοήθησα! 

Για οτιδήποτε άλλο, μπορείς να επικοινωνήσεις ξανά μαζί μου.

Έχει διαβαστεί 5469 φορές

Κράτησε επαφή μαζί μου!

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.daskalemata.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

coffee Με βοήθησε αρκετά αυτό το κείμενο. Έχω πολλά να σχολιάσω, όμως, πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω τον Michel γι' αυτή τη βοήθεια και για τον χρόνο που αφιερώνει σε αυτή την ιστοσελίδα; ... Μπορείς να του κεράσεις τον αγαπημένο του καφέ, και είμαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει δεόντως !

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Sitemap | Έχεις ιστοσελίδα ή blog;
Advertise | © 2009-2016 daskalemata.gr | Privacy Policy.