Πως Μπορώ Να Εγκαταστήσω Την Ελληνική Έκδοση Του Firefox;

Πως Μπορώ Να Εγκαταστήσω Την Ελληνική Έκδοση Του Firefox;

Χρειάζομαι την βοήθεια σου. Μόλις έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει την καινούρια έκδοση του Firefox και ενώ προηγουμένως όλα εμφανίζονταν στα Ελληνικά, μόλις έκανα αναβάθμιση έγιναν όλα στα Αγγλικά!

Απλά έκανα κλικ στο «Free Download» και κατέβασα το αρχείο της εγκατάστασης. Μόλις διαπίστωσα πως όλα είχαν γίνει στα Αγγλικά, έψαξα στις ρυθμίσεις, αλλά δεν βρήκα κάτι για να επιλέξω τα Ελληνικά!

Μπορεί να υπάρχει βέβαια και να μην το έχω προσέξει, καθώς τα Αγγλικά μου, το παραδέχομαι, πως δεν είναι και στα καλύτερα τους. Ελπίζω να μην σε κούρασα και περιμένω για τη βοήθεια σου. Ευχαριστώ πολύ!

Η απάντηση του Michel:

Ευχαριστώ πολύ για το ερώτημα σου.

Η αλήθεια είναι πως όσες πιο πολλές πληροφορίες παραθέτει κάποιος για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, τόσο πιο πολλές γίνονται και οι πιθανότητες να βρώ λύση σ' αυτό.

Έτσι, όσο πιο πολλές γραμμές βλέπω σε κάποιο ερώτημα, τόσο αυξάνεται η ευχαρίστηση μου, αφού ξέρω πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να λύσω την απορία.

Φαντάσου το ερώτημα σου να ήταν κάπως έτσι..

«Γεια σου, ο firefox μου έγινε στα Αγγλικά. Τι να κάνω;»

Ενώ τώρα, με όλες αυτές τις πληροφορίες που ανέφερες, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σου πω τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Είμαι βέβαιος πως έχω τη λύση και την εξήγηση για το συμβάν.

Είπες πως έκανες κλικ και κατέβασες τον Firefox, απ' την ιστοσελίδα του, κάνοντας κλικ στο κουμπάκι «Free Download».

Αυτό μου λέει ξεκάθαρα πως κατέβασες και εγκατέστησες την Αγγλική έκδοση του Mozilla Firefox. Με κάποιον τρόπο δηλαδή, βρέθηκες στην Αγγλική ιστοσελίδα και κατέβασες το αρχείο εγκατάστασης της Αγγλικής γλώσσας.

Έχεις δηλαδή βρεθεί εδώ, http://www.mozilla.com/en-US/firefox τα έβλεπες κάπως έτσι, και κατέβασες το αρχείο εγκατάστασης της Αγγλικής γλώσσας..
image

Για να πάρουμε την ελληνική έκδοση του Firefox, θα πάμε εδώ, http://www.mozilla.com/el/firefox/ . Όπως βλέπεις αυτή η ιστοσελίδα είναι στα Ελληνικά. Κάνοντας κλικ στο Δωρεάν Λήψη θα κατεβάσεις στα σίγουρα την Ελληνική έκδοση και θα την εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου όπως συνήθως.
image

Η Ελληνική έκδοση του Firefox λοιπόν απο εδω.

Επίσης, να σε ενημερώσω πως δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξεις την γλώσσα μέσα απ' τις ρυθμίσεις. Όποιο αρχείο κατεβάσεις, αυτή τη γλώσσα θα 'χεις.

Γι' αυτό δεν βρήκες κάποια ρύθμιση που να το ορίζει αυτό.

Εάν θέλεις να αποκτήσεις τον Firefox σε κάποια άλλη, πιο εξωτική γλώσσα, σε ενημερώνω πως είναι διαθέσιμος σε πάνω από 80 γλώσσες, και έτσι ο κάθε πολίτης σε κάθε ανεπτυγμένη χώρα στον κόσμο έχει την δυνατότητα να τον χρησιμοποιεί στην μητρική του γλώσσα.

Για να το διαπιστώσεις αυτό, ρίξε μια ματιά εδώ.

Εν Κατακλείδι

Σήμερα μάθαμε πως μπορούμε να εγκαταστήσουμε την ελληνική έκδοση του Mozilla Firefox.

Ενημερωθήκαμε για όλες τις διαθέσιμες γλώσσες που υπάρχουν, καθώς και που μπορούμε να τις βρούμε.

Ελπίζω να βοήθησα! 

Για οτιδήποτε άλλο, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί μου.