Είστε εδώ Αρχική » Βοήθεια Για Προγράμματα Περιήγησης Ιστού » Βοήθεια Για Mozilla Firefox » Πως Μπορώ Να Βρω Κωδικό Ο Οποίος Είναι Αποθηκευμένος Στο Mozilla Firefox;


Πως Μπορώ Να Βρω Κωδικό Ο Οποίος Είναι Αποθηκευμένος Στο Mozilla Firefox;

Τελευταία ενημέρωση από Michel Z
Πως Μπορώ Να Βρω Κωδικό Ο Οποίος Είναι Αποθηκευμένος Στο Mozilla Firefox;

Γεια χαρά.

Έχω διαβάσει το κείμενο που λες για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να βρούμε τους κωδικούς μας τους οποίους έχουμε αποθηκευμένους στο Google Chrome και θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για τον Firefox;

Η απάντηση του Michel:

Ευχαριστώ πολύ για το ερώτημα σου.

Η απάντηση μου θα είναι σύντομη αλλά περιεκτική. Με λίγα και απλά λόγια, ισχύουν και στον Firefox τα ίδια που είχα γράψει στο παρελθόν για τον Google Chrome.

Ναι, υπάρχει η δυνατότητα να βρεις κωδικό που είναι αποθηκευμένος στον Firefox.

Κατ’ ακρίβεια, ο ίδιος ο browser μας δίνει αυτή τη δυνατότητα, μέσα απ' τις ρυθμίσεις του.

Αφού πάμε στο κατάλληλο μέρος στις ρυθμίσεις του Firefox, εκεί, μπορούμε να δούμε όλους τους κωδικούς που του έχουν εμπιστευτεί οι χρήστες του στον συγκεκριμένο υπολογιστή, κάτω βέβαια απ' τον συγκεκριμένο λογαριασμό.

Έτσι λοιπόν, επιστώ την προσοχή σου, καθώς οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στον υπολογιστή σου, μπορεί εύκολα να δει τους αποθηκευμένους σου κωδικούς, και είναι ζήτημα 30 (το πολύ) δευτερολέπτων...

Οπόταν, εάν δεν έχεις κλειδωμένο τον υπολογιστή σου, ή εάν πρόκειται για κοινόχρηστο υπολογιστή, τότε θα πρέπει να σκεφτείς στα σοβαρά την ασφάλεια των κωδικών σου.

Όμως η ασφάλεια δεν είναι το θέμα του ερωτήματος σου, έτσι ας δούμε αμέσως πως μπορείς να δεις τους κωδικούς που είναι αποθηκευμένοι στον Mozilla Firefox.

Αφού ανοίξουμε τον Firefox, ανοίγουμε το μενού κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με τις τρείς οριζόντιες γραμμές -1- που θα δούμε επάνω-δεξιά. Από το μενού που θα εμφανιστεί μπροστά μας κάνουμε κλικ στο Options -2- έτσι ώστε να ανοίξει το παράθυρο ρυθμίσεων του Firefox.
image

Αυτό που βλέπουμε μπροστά μας είναι το παράθυρο ρυθμίσεων του Firefox. Εδώ, μπορούμε να βρούμε επιλογές και ρυθμίσεις που αφορούν τον συγκεκριμένο browser. Εμείς, θέλουμε να βρούμε τους αποθηκευμένους κωδικούς, έτσι κάνουμε κλικ στο επάνω μέρος του παραθύρου, στην κατηγορία επιλογών με την ονομασία Ασφάλεια -1- και στη συνέχεια στο Αποθηκευμένοι κωδικοί -2- που θα δούμε στο κάτω μέρος του παραθύρου.
image

Μπροστά μας έχει εμφανιστεί το παράθυρο των αποθηκευμένων κωδικών, μόνο που οι κωδικοί δεν μας έχουν -ακόμη- αποκαλυφθεί. Μπορούμε όμως να παρατηρήσουμε τις ιστοσελίδες για τις οποίες υπάρχουν αποθηκευμένοι κωδικοί, καθώς και τα username. Για να δούμε τους κωδικούς αρκεί ένα κλικ στο Εμφάνιση κωδικών.
image

Μια απλή επιβεβαίωση, πως όντως θέλουμε να μας αποκαλυφθούν οι κωδικοί..
image

Όπως μπορείς να δεις, στο παράθυρο των αποθηκευμένων κωδικών μόλις έχει κάνει την εμφάνιση της ακόμη μια στήλη, με την ονομασία Κωδικός και στην οποία εμφανίζεται ο αποθηκευμένος κωδικός της κάθε ιστοσελίδας. Αυτό ακριβώς που θέλαμε.
image

Εν Κατακλείδι

Σήμερα μάθαμε πως μπορούμε να δούμε τους αποθηκευμένους κωδικούς σε Mozilla Firefox.

Ελπίζω να βοήθησα!

Για οτιδήποτε άλλο, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί μου.

Έχει διαβαστεί 11193 φορές

Κράτησε επαφή μαζί μου!

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.daskalemata.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

coffee Με βοήθησε αρκετά αυτό το κείμενο. Έχω πολλά να σχολιάσω, όμως, πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω τον Michel γι' αυτή τη βοήθεια και για τον χρόνο που αφιερώνει σε αυτή την ιστοσελίδα; ... Μπορείς να του κεράσεις τον αγαπημένο του καφέ, και είμαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει δεόντως !

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Sitemap | Έχεις ιστοσελίδα ή blog;
Advertise | © 2009-2016 daskalemata.gr | Privacy Policy.