Είστε εδώ Αρχική » Βοήθεια Για Προγράμματα Περιήγησης Ιστού » Βοήθεια Για Internet Explorer » Πως Μπορώ Να Μεταφέρω Τα Ανοικτά Tabs Κάτω Από Το Πεδίο Διεύθυνσης Στον Internet Explorer 9;


Πως Μπορώ Να Μεταφέρω Τα Ανοικτά Tabs Κάτω Από Το Πεδίο Διεύθυνσης Στον Internet Explorer 9;

Τελευταία ενημέρωση από Michel Z
Πως Μπορώ Να Μεταφέρω Τα Ανοικτά Tabs Κάτω Από Το Πεδίο Διεύθυνσης Στον Internet Explorer 9;

Μόλις έχω εγκαταστήσει τον Internet Explorer 9 και έχω παρατηρήσει ότι το πεδίο της διεύθυνσης (url) είναι πολύ μικρό καθώς τον περισσότερο χώρο καταλαμβάνουν τα tabs των ανοικτών ιστοσελίδων που βρίσκονται ακριβώς στα δεξιά του.

Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος έτσι ώστε να μετακινήσω τα tabs για να φαίνεται ολόκληρο το πεδίο των διευθύνσεων όπως συμβαίνει στις προηγούμενες εκδόσεις και σε όλους τους άλλους browsers;

Η απάντηση του Michel:

Αυτή είναι μια απ' τις τελευταίες καινοτομίες της Microsoft, που εφαρμόστηκε απ' τον Internet Explorer 9 και έπειτα, και η οποία δεν προσφέρεται μέχρι στιγμής σε κανένα άλλο browser.

Οι σχεδιαστές της Microsoft, έχουν τοποθετήσει τα tabs των ανοικτών ιστοσελίδων στην ίδια ευθεία με το πεδίο διεύθυνσης, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το τελευταίο να έχει μικρύνει αρκετά.

Αυτή η αλλαγή, μπορεί να μην είναι κακή για οθόνες μεγάλων αναλύσεων, στην Ελλάδα όμως, που οι περισσότεροι χρήστες έχουν οθόνες μικρότερης ανάλυσης αυτή η αλλαγή γίνεται ιδιαίτερα ενοχλητική, καθώς εκτός του ότι το πεδίο διεύθυνσης έχει γίνει μικράνει, με αυτό τον τρόπο παραμένει λιγότερος χώρος για να φαίνονται τα ανοικτά tabs, χωρίς να κρύβονται.

Ας δούμε την πιο κάτω χαρακτηριστική εικόνα, έτσι ώστε το πρόβλημα να γίνει περισσότερο κατανοητό.

Σε αυτή την εικόνα, μπορείς να διακρίνεις στο πάνω μέρος το πεδίο διεύθυνσης καθώς και τα ανοικτά tabs στο δεξί της μέρος.
image

Σε περίπτωση που θέλεις να μετακινήσεις το πεδίο των tabs κάτω απ' το πεδίο διεύθυνσης, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι το εξής:

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι δεξί κλικ σε ένα κενό χώρο στο πάνω μέρος του Internet Explorer -1- και ακολούθως να βάλεις τικ στην επιλογή με την ονομασία Show tabs on a separate row -2-.
image

Όπως μπορούμε να δούμε, τα ανοικτά tabs έχουν μεταφερθεί ακριβώς κάτω από το πεδίο της διεύθυνσης. Πολύ ωραία, αυτό ακριβώς που επιζητούσες!
image

Όπως βλέπεις, ήταν πολύ απλό. Ήταν ζήτημα μιας απλής ρύθμισης.

Ελπίζω να βοήθησα.

Για οτιδήποτε άλλο, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί μου.

Τα λέμε ξανά σύντομα.

Έχει διαβαστεί 2577 φορές

Κράτησε επαφή μαζί μου!

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.daskalemata.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

coffee Με βοήθησε αρκετά αυτό το κείμενο. Έχω πολλά να σχολιάσω, όμως, πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω τον Michel γι' αυτή τη βοήθεια και για τον χρόνο που αφιερώνει σε αυτή την ιστοσελίδα; ... Μπορείς να του κεράσεις τον αγαπημένο του καφέ, και είμαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει δεόντως !

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Sitemap | Έχεις ιστοσελίδα ή blog;
Advertise | © 2009-2016 daskalemata.gr | Privacy Policy.