Πώς Να Εμφανίσω Το Εικονίδιο Home Στον Google Chrome;

Πώς Να Εμφανίσω Το Εικονίδιο Home Στον Google Chrome;

Γεια σου. Κάτι έχω κάνει και έχει χαθεί από τον Chrome το εικονίδιο σπιτάκι που όταν το κάνω κλικ με πάει στην αρχική σελίδα!!

Ξέρεις, εκεί πάνω που είναι τα βελάκια πίσω-μπρός, καθώς και το refresh! Τι να κάνω για να το εμφανίσω ξανά;

Η απάντηση του Michel:

Ένα χαρακτηριστικό απ' τα πολλά που έχει ο Google Chrome είναι η απλή εμφάνιση του.

Η εμφάνιση του είναι τόσο απλή και λιτή, όσο χρειάζεται.

Ακόμη όμως κι έτσι, υπάρχει περιθώριο να τον κάνουμε ακόμη πιο «light», αφαιρώντας του δηλαδή περισσότερα elements της «εξωτερικής του εμφάνισης».

Στην περίπτωση σου, τα θερμά μου συγχαρητήρια, αφού έχεις καταφέρει να αφαιρέσεις το κουμπί της αρχικής σελίδας απ' την πάνω περιοχή του Google Chrome.

Η διαδικασία για να το επαναφέρεις, είναι αρκετά απλή, και θα την δούμε ευθύς αμέσως με την βοήθεια παραστατικών εικόνων.

Το πρώτο που έχουμε να κάνουμε για να εμφανίσουμε το εικονίδιο της Αρχικής σελίδας, είναι να πάμε στις ρυθμίσεις του Google Chrome. Για να πάμε στις ρυθμίσεις θα κάνουμε κλικ στο κουμπί Προσαρμογή και Έλεγχος Google Chrome -1- που θα βρούμε στη πάνω-δεξιά περιοχή του browser μας. Ακολούθως κάνουμε κλικ στο Ρυθμίσεις -2-.
image

Εδώ, μπορούμε να βρούμε μαζεμένες πολλές ρυθμίσεις που αφορούν την λειτουργία του Google Chrome. Η προσοχή μας επικεντρώνεται στην περιοχή με την ονομασία Εμφάνιση. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να βάλουμε τικ στο Εμφάνιση κουμπιού Αρχικής σελίδας.
image

Σε αυτό το σημείο, μπορείς να διαπιστώσεις πως το κουμπί της αρχικής σελίδας έχει επιστρέψει στην αρχική του θέση.

Υπέροχα!