Πως Διαγράφουμε Αποθηκευμένα Emails Στον Browser Μας;

Πως Διαγράφουμε Αποθηκευμένα Emails Στον Browser Μας;

Καλησπέρα. Από τον υπολογιστή μου έχουν μπει και άλλα άτομα στο Facebook και έχουν αποθηκεύσει τα mail τους.

Πως μπορώ να τα σβήσω;

Η απάντηση του Michel:

Όταν χρήστες του υπολογιστή μας έχουν αποθηκεύσει από λάθος ή σκόπιμα το email τους σε μια μεμονωμένη ιστοσελίδα (σε αυτή την περίπτωση στο Facebook), τότε η διαδικασία διαγραφής του είναι απλή, και ισχύει για όλους τους browsers.

Αυτό που θα κάνουμε είναι να πάμε στη φόρμα εισόδου, εκεί δηλαδή που βάζουμε το email/username και τον κωδικό για να εισέλθουμε.

Εκεί, κάνουμε διπλό κλικ με το ποντίκι μας στο πεδίο εισαγωγής του email/username, για να εμφανιστούν μπροστά μας όλα τα αποθηκευμένα email/usernames.

Τότε βάζουμε τον κέρσορα του ποντικιού μας επάνω στο email/username που θέλουμε να διαγράψουμε, και πατάμε στο πληκτρολόγιο μας είτε το πλήκτρο Delete είτε το αριστερά Shirt ταυτόχρονα με το Delete. Σε κάποιους browsers δουλεύει το πρώτο, σε κάποιους άλλους όμως μόνο το δεύτερο.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις ποιο απ' τα δύο ισχύει στον browser που χρησιμοποιείς.

Με αυτό τον απλό τρόπο μπορείς σε μερικά δευτερόλεπτα να διαγράψεις όσα περιττά emails έχουν αποθηκευτεί στην login screen του Facebook.

Για του λόγου το αληθές, παρακολούθησε το πιο κάτω βίντεο!

Εν Κατακλείδι

Σήμερα μάθαμε πως διαγράφουμε αποθηκευμένα email/username σε φόρμες εισόδου ιστοσελίδων. Αν και το παράδειγμα μας αφορούσε τη φόρμα εισόδου στο Facebook, η ίδια διαδικασία ισχύει και για οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα.

Ελπίζω να βοήθησα.

Τα λέμε και πάλι σύντομα.