Είστε εδώ Αρχική » Βοήθεια Για Κοινωνικά Δίκτυα » Βοήθεια Για Youtube » Η Λίστα «Παρακολουθήστε Αργότερα» στο Youtube


Η Λίστα «Παρακολουθήστε Αργότερα» στο Youtube

Τελευταία ενημέρωση από Michel Z
Η Λίστα «Παρακολουθήστε Αργότερα» στο Youtube

Η ερώτηση μου αφορά το Youtube. Κάτω απ’ τα βίντεο που παρακολουθώ υπάρχει ένα μικρό ρολόι.

Όταν κάνω κλικ εκεί, μου λέει πως το βίντεο προστέθηκε στην playlist «Παρακολουθήστε αργότερα». Δεν μπορώ όμως να καταλάβω που μπορώ να βρω αυτή τη λίστα. Μπορείς να με βοηθήσεις;

Η απάντηση του Michel:

Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει εδώ και καιρό στο Youtube.

Η λειτουργία «Παρακολουθήστε αργότερα» μας επιτρέπει γρήγορα και εύκολα να προσθέσουμε βίντεο της επιλογής μας σε μια λίστα αναπαραγωγής με το συγκεκριμένο όνομα.

Η χρησιμότητα αυτής της δυνατότητας είναι μεγάλη. Έτσι, ας μην χάνουμε χρόνο, αφού όσο πιο νωρίς μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες γι’ αυτήν, τόσο πιο σύντομα θα αρχίσουμε να την χρησιμοποιούμε.

Αρχικά θα εξηγήσω πως μπορούμε να προσθέσουμε βίντεο στη λίστα «Παρακολουθήστε αργότερα». Στη συνέχεια θα μπω στο «ζουμί» του ερωτήματος σου, και θα εξηγήσω πού βρίσκουμε αυτή την περιβόητη λίστα.

Υπάρχουν δύο (αλλά πανομοιότυποι) τρόποι για να προσθέσουμε βίντεο στη λίστα «Παρακολουθήστε αργότερα».

Ο πρώτος τρόπος: Ενώ παρακολουθούμε κάποιο βίντεο, κάνουμε κλικ στο ρολόι που βρίσκεται στην μπάρα στο κάτω μέρος. Αυτόματα, το συγκεκριμένο βίντεο μπαίνει στη λίστα μας.
image

Ο δεύτερο τρόπος: Βάζουμε το ποντίκι μας στη μικρογραφία κάποιου βίντεο και αφού εμφανιστεί το γνωστό ρολόι,κάνουμε κλικ εκεί. Με αυτό τον τρόπο το βίντεο θα μπει στη λίστα μας. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε στις μικρογραφίες των βίντεο, είτε στη διάρκεια μιας αναζήτησης, είτε στα προτεινόμενα βίντεο ενώ παρακολουθούμε ένα άλλο βίντεο.
image

Που μπορούμε να βρούμε την περιβόητη λίστα «Παρακολουθήστε αργότερα»;

Για να βρούμε την λίστα θα πρέπει να ανοίξουμε τον οδηγό που βρίσκεται στα αριστερά. Σε περίπτωση που δεν είναι ήδη ανοικτός, μπορούμε να τον ανοίξουμε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο δίπλα απο το logo του Youtube.
image

Στη συνέχεια εντοπίζουμε την επιλογή Παρακολουθήστε… Χμμ λες να είναι αυτό που ψάχνουμε; Κάνουμε αμέσως κλικ.
image

Ακριβώς όπως το σκεφτήκαμε. Μπροστά μας έχουν απλωθεί όλα τα βίντεο που έχουμε.. διατάξει να μπουν στη συγκεκριμένη λίστα. Και θα παραμείνουν εκεί μέχρι να τα αφαιρέσουμε.
image

Αυτό ήταν!

Εν Κατακλείδι

Σήμερα μάθαμε τι είναι η λίστα «Παρακολουθήστε αργότερα» στο Youtube. Μάθαμε που την βρίσκουμε, αλλά και πως μπορούμε να προσθέσουμε βίντεο στη συγκεκριμένη λίστα.

Ελπίζω να βοήθησα.

Για οτιδήποτε άλλο, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί μου.

Έχει διαβαστεί 2349 φορές

Κράτησε επαφή μαζί μου!

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.daskalemata.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

coffee Με βοήθησε αρκετά αυτό το κείμενο. Έχω πολλά να σχολιάσω, όμως, πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω τον Michel γι' αυτή τη βοήθεια και για τον χρόνο που αφιερώνει σε αυτή την ιστοσελίδα; ... Μπορείς να του κεράσεις τον αγαπημένο του καφέ, και είμαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει δεόντως !

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Sitemap | Έχεις ιστοσελίδα ή blog;
Advertise | © 2009-2016 daskalemata.gr | Privacy Policy.