Πως Μπορώ Να Βλέπω Μαζεμένες Όλες Τις Πρόσφατες Μεταφορτώσεις Των Καναλιών Που Έχω Εγγραφεί Στο Youtube;

Πως Μπορώ Να Βλέπω Μαζεμένες Όλες Τις Πρόσφατες Μεταφορτώσεις Των Καναλιών Που Έχω Εγγραφεί Στο Youtube;

Αφού βλέπω πως απαντάς και σε ερωτήματα για το Youtube θα ήθελα να σε ρωτήσω και εγώ κάτι που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό.

Όταν μπαίνω στο Youtube, στην αρχική σελίδα, εκεί μου βγάζει διάφορα βίντεο. Τα περισσότερα από αυτά είναι βίντεο από κανάλια στα οποία έχω εγγραφεί, ενώ άλλα είναι από άσχετα κανάλια, ενώ άλλα είναι προτάσεις του Youtube. Το θέμα είναι πως δεν μπορώ να δω τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις από τα κανάλια στα οποία είμαι εγγραμμένος, αφού εκεί εμφανίζονται όλα μπερδεμένα, ακόμη και οι δημοσιεύσεις των καναλιών που έχω εγγραφεί δεν είναι με χρονολογική σειρά και έτσι για να βρίσκω τις νέες δημοσιεύσεις πρέπει να μπαίνω στο κάθε κανάλι. Υπάρχει κάποιος πιο εύκολος τρόπος για να βλέπω μαζεμένες όλες τις νέες δημοσιεύσεις των καναλιών που έχω εγγραφεί;

Ελπίζω να έγινα κατανοητός και απολογούμαι για την πολυλογία μου!

Η απάντηση του Michel:

Έχω πει πολλές φορές πως το μέγεθος του ερωτήματος δεν με ενοχλεί καθόλου.

Αντίθετα, το επικροτώ και κατά κάποιο τρόπο το επιζητώ, αφού τις πιο πολλές φορές είναι απαραίτητο προκειμένου το ερώτημα να γίνει πλήρως ξεκάθαρο.

Πραγματικά στενοχωριέμαι όταν λαμβάνω ερωτήματα στα οποία δεν μπορώ να δώσω ξεκάθαρη απάντηση, λόγο κενών στην περιγραφή της κατάστασης.

Γι’ αυτό το λόγο, πριν κάποιος μου στείλει το ερώτημα του, θα ήταν καλό να το ξαναδιαβάσει (2 και 3 φορες) προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να μπει στη θέση κάποιου που το διαβάζει για πρώτη φορά. Μόνο έτσι θα είναι σίγουρος εάν η περιγραφή του προβλήματος είναι πλήρης και περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται.

Εξάλλου, μην ξεχνάς πως δεν έχω άμεση επαφή με το πρόβλημα.

Όσον αφορά το ερώτημα σου, όντως, η πρώτη σελίδα που βλέπουμε αφού μπούμε στο Youtube.com δεν είναι μια σελίδα με τις τελευταίες μεταφορτώσεις των καναλιών που έχουμε εγγραφεί. Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις εύκολα, παρατηρώντας προσεκτικά την μπάρα στα αριστερά.

Αυτό που διαπιστώνουμε παρατηρώντας τη συγκεκριμένη μπάρα, είναι πως βρισκόμαστε στην σελίδα με την ονομασία Τι αξίζει να παρακολουθήσετε. Σε αυτή τη σελίδα, εμφανίζονται διάφορα βίντεο, ακριβώς έτσι όπως το έχεις περιγράψει. Ακόμη και καναλιών στα οποία δεν έχουμε εγγραφεί, αλλά που το Youtube και πιο συγκεκριμένα ο αλγόριθμος που κρύβεται από πίσω, πιστεύει πως ίσως μας ενδιαφέρουν.
image

Πως μπορώ να δω μαζεμένες όλες τις πρόσφατες μεταφορτώσεις των καναλιών στα οποία έχω εγγραφεί χωρίς να μπαίνω στο κάθε κανάλι ξεχωριστά;

Αυτό είναι πολύ απλό.

Συγκεντρωνόμαστε στην μπάρα στα αριστερά και κάνουμε κλικ στο Οι συνδρομές μου.
image

Εδώ, μπορούμε να δούμε όλες τις νέες μεταφορτώσεις των καναλιών που έχουμε εγγραφεί, σε χρονολογική σειρά.
image

Αυτό έψαχνες… έτσι;

Εν Κατακλείδι

Σήμερα μάθαμε πως μπορούμε να δούμε μαζεμένες τις πρόσφατες μεταφορτώσεις των καναλιών που έχουμε εγγραφεί στο Youtube.

Ελπίζω να βοήθησα.

Τα λέμε και πάλι σύντομα!