Είστε εδώ Αρχική » Βοήθεια Για Κοινωνικά Δίκτυα » Βοήθεια Για Facebook » Τι Γίνεται Όταν Κάνω Κάποιον Block Στο Facebook;


Τι Γίνεται Όταν Κάνω Κάποιον Block Στο Facebook;

Τελευταία ενημέρωση από Michel Zinas

Θέλω να αποκλείσω το προφίλ κάποιου στο Facebook. Τον έκανα αποκλεισμό, τώρα όμως τι γίνεται;

Πόσοι πρέπει να του κάνουν αποκλεισμό για να του διαγραφεί το προφίλ;

Η απάντηση του Michel:

Για μια στιγμή. Μου φαίνεται πως κάπως τα έχεις μπερδέψει.

Με το να κάνεις κάποιον block (ή στα Ελληνικά να αποκλείσεις) κάποιον στο Facebook, αυτό δεν πάει να πει πως θα του διαγράψεις το προφίλ.

Το συγκεκριμένο block, το μόνο που αφορά είναι μεταξύ εσένα και του συγκεκριμένου ατόμου. Δεν θα έχει οποιαδήποτε άλλη επίπτωση στον οποιονδήποτε. Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεσαι, όποιοι και όσοι αν αποκλείσουν το συγκεκριμένο άτομο, αυτό θα ισχύει μεταξύ τους και μόνο.

Τι συμβαίνει όμως όταν αποκλείσεις κάποιον στο Facebook;

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν διαγράφετε ο λογαριασμός ούτε εσένα αλλά ούτε και εκείνου. Εαν ήταν τόσο εύκολο το να διαγράψεις το προφίλ κάποιου, νομίζω μπορείς να φανταστείς τι θα γινόταν.

Σύμφωνα με το εγχειρίδιο βοήθειας του Facebook, αυτά που συμβαίνουν όταν κάνεις κάποιον block είναι τα εξής:

1) Με το που κάνεις κάποιον block οποιαδήποτε σχέση η φιλία υπάρχει μεταξύ σας στο Facebook τερματίζεται άμεσα.

2) Με το που θα τον κάνεις block δεν θα μπορεί να σε βρει στην αναζήτηση, δεν θα μπορεί να δει ΚΑΝΕΝΑ σχόλιο που κάνεις, ακόμη και σε κοινούς σας φίλους, δεν θα μπορεί να σου στείλει μήνυμα, και γενικά, το προφίλ σου και οι ενέργειες σου θα είναι σαν να μην υπάρχουν.

Να έχεις όμως κατά νου ότι το block είναι αμοιβαίο οπόταν, από την στιγμή που θα κάνεις κάποιον block τα ίδια θα ισχύουν και για σένα προς εκείνον. Με λίγα λόγια τουλάχιστον για το Facebook θα είναι σαν να μην υπάρχετε ο ένας για τον άλλο αφού ούτε θα τον βλέπεις αλλά ούτε και θα σε βλέπει..

Έχει διαβαστεί 14682 φορές

Κράτησε επαφή μαζί μου!

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.daskalemata.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

coffee Με βοήθησε αρκετά αυτό το κείμενο. Έχω πολλά να σχολιάσω, όμως, πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω τον Michel γι' αυτή τη βοήθεια και για τον χρόνο που αφιερώνει σε αυτή την ιστοσελίδα; ... Μπορείς να του κεράσεις τον αγαπημένο του καφέ, και είμαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει δεόντως !

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Sitemap | Έχεις ιστοσελίδα ή blog;
Advertise | © 2009-2016 daskalemata.gr | Privacy Policy.