Είστε εδώ Αρχική » Βοήθεια Για Κοινωνικά Δίκτυα » Βοήθεια Για Facebook » Πως Μπορώ Να Βάλω Το Όνομα Ενός Φίλου Σε Μια Δημοσίευση Στο Facebook;


Πως Μπορώ Να Βάλω Το Όνομα Ενός Φίλου Σε Μια Δημοσίευση Στο Facebook;

Τελευταία ενημέρωση από Michel Z
Πως Μπορώ Να Βάλω Το Όνομα Ενός Φίλου Σε Μια Δημοσίευση Στο Facebook;

Ξέρω πως να κάνω tag φίλους μου σε φωτογραφίες. Αυτό που δεν ξέρω είναι πως θα τους κάνω tag σε δημοσιεύσεις.

Μπορείς να με βοηθήσεις να μάθω;

Η απάντηση του Michel:

Η συγκεκριμένη δυνατότητα «αποκαλύφθηκε» καθολικά σε όλους τους χρήστες του Facebook μέσα στο 2009.

Όπως συμβαίνει πάντα με όλες τις αλλαγές/βελτιώσεις που γίνονται στο συγκεκριμένο social network, αυτές, αρχικά δεν γίνονται διαθέσιμες προς όλους, αλλά εμφανίζονται σταδιακά, ώσπου τελικώς να γίνουν διαθέσιμες προς όλους.

Έτσι λοιπόν, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει απ' αυτό τον κανόνα και η «επισύναψη» των φίλων μας σε δημοσιεύσεις.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε για να επισυνάψουμε (να κάνουμε «tag») κάποιον φίλο μας σε μια δημοσίευση στο Facebook, διαφέρει απ' ότι στην περίπτωση φωτογραφιών. Εξακολουθεί όμως να είναι τόσο απλό και εύκολο.

Η επισύναψη κάποιου φίλου μπορεί να γίνει τόσο στην ενημέρωση της κατάστασης μας (κοινώς στο «Τι σκέφτεστε»), όσο και σε όλες τις άλλες δημοσιεύσεις, όπως για παράδειγμα στα τραγούδια ή στα παιχνίδια.

Πως γίνεται αυτό;

Είναι πολύ εύκολο. Την στιγμή που θα πληκτρολογήσουμε μια δημοσίευση, βάζουμε το σύμβολο @ εκεί που θέλουμε να βάλουμε το όνομα του φίλου μας και αρχίσουμε να πληκτρολογούμε το όνομα του.

Καθώς το πληκτρολογούμε, εμφανίζονται οι φίλοι μας που ταιριάζουν με το συγκεκριμένο όνομα. Έτσι, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε τον συγκεκριμένο φίλο.
image

Ο φίλος που έχουμε επισημάνει θα δεχτεί μια ειδοποίηση απ' το Facebook ενημερώνοντας τον για το γεγονός, και θα έχει την επιλογή να την καταργήσει.

Επίσης, αυτή η δημοσίευση θα εμφανιστεί και στον τοίχο του φίλου μας, και θα είναι ορατή προς όσους «δικαιούνται» να την δούν, ανάλογα με τις ρυθμίσεις απορρήτου.

Πολύ απλό δεν είναι;

Καλές… «επισυνάψεις».

Τα λέμε.

Έχει διαβαστεί 27386 φορές

Κράτησε επαφή μαζί μου!

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.daskalemata.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

coffee Με βοήθησε αρκετά αυτό το κείμενο. Έχω πολλά να σχολιάσω, όμως, πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω τον Michel γι' αυτή τη βοήθεια και για τον χρόνο που αφιερώνει σε αυτή την ιστοσελίδα; ... Μπορείς να του κεράσεις τον αγαπημένο του καφέ, και είμαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει δεόντως !

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Sitemap | Έχεις ιστοσελίδα ή blog;
Advertise | © 2009-2016 daskalemata.gr | Privacy Policy.