Είστε εδώ Αρχική » Βοήθεια Για Κοινωνικά Δίκτυα » Βοήθεια Για Facebook » Διαδικασία Εγγραφής στο Facebook


Διαδικασία Εγγραφής στο Facebook

Τελευταία ενημέρωση από Michel Z

Μια βοήθεια θα ήθελα παρακαλώ.

Πώς να κάνω εγγραφή στο facebook??

Η απάντηση του Michel:

Το facebook είναι ένα ιδιαίτερα ανεπτυγμένο κοινωνικό δύκτιο. Ιδρυτής του είναι ο Mark Zuckerberg. Αρχικά, το facebook είχε ξεκινήσει τη λειτουργία του με σκοπό να κρατά σε επαφή τους φοιτητές στο πανεπιστήμιο του Harvard. Στη συνέχεια όμως, η δημοτικότητα του αυξήθηκε τόσο πολύ που πλέον είναι ανοικτό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η όλη διαδικασία της εγγραφής είναι αρκετά απλή και δεν θα πρέπει να σε προβληματίσει ιδιαίτερα.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά με τη βοήθεια εικόνων, τη διαδικασία εγγραφής.

Αφού επισκευθούμε την ιστοσελίδα facebook.com, συμπληρώνουμε την φόρμα στο δεξί μέρος, για εγγραφή.
image

Στη συνέχεια, συμπληρώνουμε το κείμενο ασφαλείας για να πιστοποιήσουμε ότι δεν είμαστε ρομπότ, και πατάμε εγγραφή.
image

Αφού πάμε στο inbox του email μας, ακολουθούμε τον σύνδεσμο που περιέχει.
image

Στη συνέχεια, μπορούμε να βρούμε φίλους μας που είναι ήδη μέλη στην υπηρεσία, με το να εισάγουμε το email και τον κωδικό μας. πχ. του MSN μας. Μπορούμε όμως να παραλείψουμε αυτό το βήμα, κάνοντας κλίκ κάτω δεξιά.
image

Μπορούμε επίσης να συμπληρώσουμε σε ποιό Λύκειο/ Πανεπιστήμιο φοιτήσαμε ή φοιτούμε. Επίσης μπορούμε να παραλείψουμε αυτό το βήμα.
image

Ακολούθως μπορούμε να ενταχθούμε σε κάποιο δύκτιο για παράδειγμα της χώρας μας πχ. GREECE.
image

Τέλος, έχουμε ολοκληρώσει τη διαδικασία. Μπορούμε πλέον να βρούμε γνωστά μας άτομα ή να αρχίσουμε να γνωρίζουμε νέα.
image

Το περιβάλλον του facebook είναι αρκετά απλό και φιλικό. Εύκολα θα το μάθεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο. :-)

Έχει διαβαστεί 57858 φορές

Κράτησε επαφή μαζί μου!

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.daskalemata.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

coffee Με βοήθησε αρκετά αυτό το κείμενο. Έχω πολλά να σχολιάσω, όμως, πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω τον Michel γι' αυτή τη βοήθεια και για τον χρόνο που αφιερώνει σε αυτή την ιστοσελίδα; ... Μπορείς να του κεράσεις τον αγαπημένο του καφέ, και είμαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει δεόντως !

Σχόλια

 • avatar
  ανώνυμο
  Είμαι μέλος στο facebook. Θέλει να γίνει όμως κι ο άντρας μου. Το πρόβλημα είναι ότι πάντα βγάζει το δικό μου όνομα. Πώς μπορεί να μπει; Από πού; Αν σας είναι εύκολο καθοδηγήστε μας όσο πιο αναλυτικά γίνεται. Έχουμε το ίδιο e-mail.
 • avatar
  Michel Z
  @ανώνυμο Για να αποκτήσει κάποιος λογαριασμό στο Facebook, χρειάζεται μια μοναδική διεύθυνση email. Έτσι, στην περίπτωση σας που μοιράζεστε το ίδιο email με τον άντρα σας και έχετε ήδη λογαριασμό στο Facebook εσείς, για να φτιάξει και ο άντρας σας προφίλ στο Facebook θα πρέπει να αποκτήσει πρώτα ένα δωρεάν email, και στη συνέχεια να κάνει εγγραφή στο Facebook χρησιμοποιώντας εκείνο το email. Δεν είναι δυνατόν δύο προφιλ να έχουν εγγραφεί με το ίδιο email.
  Μπορεί ο άντρας σας, να αποκτήσει κάποιο δωρεαν hotmail, και η διαδικασία που απαιτείται δεν είναι μακρύτερη απο 3 λεπτά. Μπορείτε να δείτε το βοήθημα μου, Πως Μπορώ να Φτιάξω Hotmail Email;. Στη συνέχεια, αφού αποκτήσει ενα email hotmail, μπορεί να κάνει νέα εγγραφή στο Facebook χρησιμοποιώντας εκείνο το email και αφού πρώτα αποσυνδεθείτε εσείς απ το δικό σας προφιλ.
 • avatar
  Vaso
  Γιατί δεν μπορώ να φτιάξω facebook αφού βάζω το email μου και δεν το παίρνει, λέει πως χρησιμοποιείτε ήδη, τί κάνω λάθος;
 • avatar
  Michel Z
  @Vaso Είναι αλήθεια πως με το κάθε μοναδικό email, δεν μπορείς να φτιάξεις περισσότερους απο έναν λογαριασμούς. Έχω ελέγξει το email που έχεις δώσει στην επικοινωνία και υπάρχει ήδη εγγραφή στο facebook με το συγκεκριμένο email.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Sitemap | Έχεις ιστοσελίδα ή blog;
Advertise | © 2009-2016 daskalemata.gr | Privacy Policy.