Πως Μπορώ Να Μην Βλέπω Τις Ενημερώσεις Ενός Φίλου Στο Facebook Χωρίς Να Τον Διαγράψω;

Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο άτομο στο Facebook τον οποίο έχω ως φίλο μου και δεν θα ήθελα να μου εμφανίζονται οι ενημερώσεις του στην κεντρική μου σελίδα στο Facebook.

Δεν θα ήθελα να τον διαγράψω για να μην παρεξηγηθούμε, αλλά θα ήθελα να αποφύγω να βλέπω τα νέα του. Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό χωρίς να ενημερωθεί;

Η απάντηση του Michel:

Υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος έτσι ώστε να γίνει αυτό το οποίο θέλεις. Μπορείς, όποτε εσύ το θελήσεις να αποκρύψεις από την αρχική σου σελίδα στο Facebook τα νέα κάποιου συγκεκριμένου ατόμου, ή μιας ομάδας ατόμων. Με την ίδια ευκολία που μπορείς να τα αποκρύψεις μπορείς και να τα επαναφέρεις στο μέλλον όταν και εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Και δεν σου είπα το καλύτερο, όλα αυτά θα γίνουν χωρίς το συγκεκριμένο άτομο να καταλάβει απολύτως τίποτα.

Πριν αποκρύψεις όμως την «ροή των νέων» οποιουδήποτε, θα πρέπει να έχεις στα υπόψη σου το ότι εκείνος θα συνεχίσει να βλέπει τις ενημερώσεις σου στην αρχική του σελίδα. Για εκείνον δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα.

Τώρα που το ξεκαθαρίσαμε, ας δούμε πως μπορούμε να αποκρύψουμε τις ενημερώσεις κάποιου συγκεκριμένου ατόμου από την αρχική μας σελίδα στο Facebook..

Το πρώτο που έχουμε να κάνουμε είναι να μπούμε στο Facebook μας και πιο συγκεκριμένα στην αρχική μας σελίδα όπου και βρίσκονται οι κυριότερες ενημερώσεις των φίλων μας. Θα βρούμε μια ενημέρωση του φίλου που θέλουμε να αποκρύψουμε τις ενημερώσεις του. Αφού βάλουμε τον κέρσορα του ποντικιού μας εκεί, θα εμφανιστεί επάνω δεξιά ένα μικρό βελάκι. Κάνουμε στο βελάκι κλικ.
image

Από το μενού που θα εμφανιστεί μπροστά μας, θα κάνουμε κλικ στο Διαγραφή από το όνομα του φίλου μας. Μην ανησυχείς, δεν θα τον διαγράψεις από φίλο. Με αυτό τον τρόπο θα διαγραφείς από τις ανανεώσεις του. Δηλαδή, θα αποκρύψεις όλες τις ενημερώσεις του.
image

Για να διαπιστώσεις ότι όντως η φιλία σας υπάρχει ακόμη, μπορείς να δεις στη λίστα με τους φίλους σου, και θα τον βρεις εκεί. Ο σύνδεσμος της φιλίας σας ισχύει κανονικά, η διαφορά όμως τώρα είναι πως δεν πρόκειται να σε ενοχλήσουν ξανά οι ανανεώσεις και τα νέα του.