Πως Μπορώ Να Επαναφέρω Τις Ενημερώσεις Κάποιου Φίλου Στον Τοίχο Μου Στο Facebook;

Πως Μπορώ Να Επαναφέρω Τις Ενημερώσεις Κάποιου Φίλου Στον Τοίχο Μου Στο Facebook;

Αρχικά να σε ευχαριστήσω για όλη την βοήθεια που προσφέρεις σε όλους. Άκου πως έχει το θέμα μου.

Έχω αποκρύψει τις ενημερώσεις κάποιου φίλου μου στο Facebook και δεν εμφανίζονται στον τοίχο μου. Πως μπορώ τώρα να τις επαναφέρω για να εμφανίζονται; Πριν επικοινωνήσω μαζί σου, έχω ψάξει πολύ καλά και δεν κατάφερα να το βρω!

Η απάντηση του Michel:

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Από πλευράς μου κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στον διαθέσιμο ελεύθερο χρόνο που έχω, προσφέροντας τη βοήθεια μου σε όσο πιο πολλά άτομα μπορώ απαντώντας στις ερωτήσεις τους.

Όσον αφορά το θέμα σου, αυτό είναι κάτι πολύ εύκολο.

Βέβαια, οι designers του Facebook, έχουν φροντίσει να αποκρύψουν πολύ καλά αυτή τη δυνατότητα. Γι’ αυτό παρά την τόση προσπάθεια που κατέβαλες, δεν κατάφερες να βρεις από μόνος σου τη λύση.

Με τη βοήθεια μου όμως, είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρεις.

Ας το δούμε στην πράξη..

Για να επαναφέρουμε τις ενημερώσεις κάποιου φίλου στον τοίχο μας στο Facebook, αφού βέβαια πρώτα τις είχαμε αποκρύψει (βλέπε Πως Μπορώ Να Μην Βλέπω Τις Ενημερώσεις Ενός Φίλου Στο Facebook Χωρίς Να Τον Διαγράψω;), αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι το εξής:

Αφού μπούμε στο λογαριασμό μας στο Facebook, κατευθυνόμαστε στον τοίχο μας. Στο αριστερά μέρος, διακρίνουμε την καρτέλα με την ονομασία Ενημερώσεις. Αφού βάλουμε τον κέρσορα του ποντικιού μας εκεί, εμφανίζεται στα αριστερά ένα μικρό, μπλε μολυβάκι. Κάνουμε κλικ στο μολυβάκι.
image

Στη συνέχεια κάνουμε κλικ στο Επεξεργασία ρυθμίσεων, που είναι η μόνη επιλογή που θα εμφανιστεί μπροστά μας.
image

Στην λίστα που θα εμφανιστεί μπροστά μας, μπορούμε να δούμε όλους τους φίλους μας, τους οποίους έχουμε αποκρύψει τις ενημερώσεις τους από τον τοίχο μας. Για να καταργήσουμε την απόκρυψη στα νέα κάποιου, απλά κάνουμε κλικ στο μικρό γκρι x που βρίσκεται στα δεξιά του ονόματος του. Κλείνουμε, κάνοντας κλικ στο Αποθήκευση.
image

Με αυτό τον τρόπο θα είσαι πλέον σε θέση να βλέπεις τα νέα και όλες τις νέες ενημερώσεις του φίλου σου, στον τοίχο σου.

Καλή επιτυχία!

Τα λέμε.