Πως Μπορώ Να Εγκαταστήσω Το Facebook Messenger Στα Windows 7;

Πριν από λίγο είχα δει στο Facebook μια ειδοποίηση για να εγκαταστήσω το Messenger του Facebook στα Windows μου έτσι ώστε να μιλώ από εκεί χωρίς να είμαι στην ιστοσελίδα.

Κατά λάθος όμως βγήκα και τώρα δεν μπορώ να βρω από πού θα το κάνω εγκατάσταση. Μήπως εσύ ξέρεις;

Η απάντηση του Michel:

Το Facebook Messenger για τα Windows, είναι το πιο πρόσφατο δημιούργημα του Facebook. Αφού το εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας, τότε θα μπορούμε να συνομιλούμε με τους φίλους μας στο Facebook χωρίς να χρειάζεται βρισκόμαστε συνεχώς στην ιστοσελίδα του Facebook. Επίσης, το συγκεκριμένο «εργαλείο», έχει την δυνατότητα να μας ειδοποιεί συνεχώς για τις νέες ειδοποιήσεις που έχουμε στο συγκεκριμένο social network.

Η διαδικασία της εγκατάστασης του, είναι πολύ απλή, και θα την δούμε μαζί ευθύς αμέσως. Αφού επιθυμία σου είναι να το εγκαταστήσεις, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα..

Αφού εισέλθουμε στον λογαριασμό μας στο facebook, πάμε στην ιστοσελίδα http://www.facebook.com/about/messenger . Εδώ, κάνουμε κλικ στο Εγκατάσταση τώρα.
image

Αμέσως, εμφανίζεται για κατέβασμα ένα μικρό αρχείο, που είναι το αρχείο εγκατάστασης του facebook messenger. Δεν είναι απαραίτητο να το αποθηκεύσουμε στον υπολογιστή μας, έτσι κάνουμε κλικ στο Run για να εκτελεστεί αυτόματα.
image

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, η διαδικασία εγκατάστασης ξεκινά. Εμείς από πλευράς μας δεν χρειάζεται να κάνουμε απολύτως τίποτα. Σε περίπτωση βέβαια που μας ζητηθούν δικαιώματα διαχειριστή από το σύστημα, πολύ ευχαρίστως τα δίνουμε.
image

Αφού ολοκληρωθεί εγκατάσταση, το Facebook Messenger θα ξεκινήσει να τρέχει στον υπολογιστή μας.
image

Όπως βλέπεις ήταν πολύ απλή και σύντομη διαδικασία.

Είμαι σίγουρος ότι το Facebook Messenger για τα Windows θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον αφού σύντομα ίσως εμπλουτιστεί και με περισσότερες λειτουργίες. Άκουσα κάτι για Video chat; Χμμμ..

Σημαντικό είναι να θυμάσαι πως έχοντας συνδεδεμένο το Facebook Messenger for Windows, φαίνεσαι κανονικά online στο Facebook (ακόμη και εάν αποσυνδεθείς από τον φυλλομετρητή σου), οπόταν εάν αυτό δεν είναι κάτι που θέλεις, μπορείς ανα πάσα στιγμή να κάνεις αποσύνδεση, ενώ σε περίπτωση που έχει «κρυφτεί» θα το βρεις στην περιοχή ειδοποιήσεων των Windows 7.