Ποια Emotions Υπάρχουν Στο Chat Του Facebook;

Θα ήθελα να μάθω όλα τα emotions που μπορώ να χρησιμοποιήσω στο chat του Facebook γιατί δεν είναι τα ίδια με αυτά στο MSN, εκτός απ' τα βασικά.

Ευχαριστώ.

Η απάντηση του Michel:

Κάθε IM (Instant Messenger) που θέλει να προσφέρει μια ωραία εμπειρία τους χρήστες του, δίνει τη δυνατότητα σε όσους τον χρησιμοποιούν να εμπλουτίζουν τις συνομιλίες τους με διάφορα εικονίδια, τα οποία ονομάζονται 'emotions'. Αυτή η ονομασία προέρχεται απ' την χρησιμότητα τους, η οποία εντοπίζεται κυρίως στο να μεταφέρουμε συναίσθημα στον συνομιλητή μας, κάτι το οποίο δεν γίνεται τόσο εύκολα κατορθωτό μόνο με τον γραπτό λόγο.

Τα Emotions, δημιουργήθηκαν για να καλύψουν αυτό το «κενό» που δημιουργείτε όταν επικοινωνούμε με κάποιον χρησιμοποιώντας γραπτό κείμενο. Φαντάσου πόσο διαφορετικές και μονότονες θα ήταν οι συνομιλίες μας είτε στο MSN, είτε στο chat του Facebook, είτε οπουδήποτε αλλού, χωρίς αυτές τις εκφραστικές φατσούλες..

Βέβαια, αυτές οι φατσούλες δεν είναι κοινές για όλους τους IM, ούτε απαραίτητα και τα πλήκτρα που πρέπει να πατήσεις στο πληκτρολόγιο σου για να εμφανιστούν. Όσο αφορά το Chat του Facebook..

Αυτά είναι όλα τα emotions που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο Chat του αυτή τη στιγμή.
image

Όπως βλέπεις μερικές απο αυτές τις φατσούλες, μπορείς να τις βάλεις στις συνομιλίες σου με περισσότερους απο ένα συνδυασμούς πλήκτρων. Μελέτησε καλά την πιο πάνω εικόνα έτσι ώστε να μάθεις απ' έξω αυτές που χρησιμοποιείς συχνότερα.

Αυτά απο 'μένα. Καλές συνομιλίες.