Πως Μπορώ Να Αλλάξω Την Γλώσσα Στο Facebook Γρήγορα;

Πως Μπορώ Να Αλλάξω Την Γλώσσα Στο Facebook Γρήγορα;

Χρειάζομαι την βοήθεια σου επείγον. Με κάποιο τρόπο έχει αλλάξει η γλώσσα στο Facebook και δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα.

Για να φανταστείς μετακινούμε στα μενού απ’ έξω όπως τα θυμάμαι! Δεν μπορώ όμως να γυρίσω τη γλώσσα στα ελληνικά. Προσπάθησα να ακολουθήσω κάποιες παλαιότερες οδηγίες σου, όμως η εμφάνιση του Facebook έχει αλλάξει από τότε και δεν τα κατάφερα.

Μπορείς να με βοηθήσεις γρήγορα, γιατί καίγομαι;

Η απάντηση του Michel:

Μπορεί να έχουν αλλάξει γενικά στο Facebook πολλά, απ' την τελευταία μου απάντηση γι' αυτό το θέμα, όμως, ο δεύτερος τρόπος που είχα προτείνει εξακολουθεί να ισχύει σχεδόν ο ίδιος.

Επειδή όμως έχει αλλάξει λίγο, γι' αυτό μπερδεύτηκες.

Έτσι κι εγώ, σήμερα, θα σου δείξω τον πιο γρήγορο τρόπο που μπορείς να αλλάξεις την γλώσσα στο Facebook, έτσι ώστε να επανέλθεις σε.. ηρεμία.

Το «μυστικό» για την αλλαγή της γλώσσας, εξακολουθεί να βρίσκεται στο υποσέλιδο οποιασδήποτε σελίδας στο Facebook.

Όμως, το να πάμε στο υποσέλιδο (δηλ. στο κάτω-κάτω μέρος), δεν είναι κάτι το εύκολο, αφού, αν βρισκόμαστε π.χ. σε ένα προφίλ, θα φορτώνουν οι παλαιότερες αναρτήσεις του χρονολογίου, και έτσι θα είναι σχεδόν αδύνατον να φτάσουμε στο υποσέλιδο.

Το ίδιο επίσης ισχύει, όταν βρισκόμαστε στην Αρχική μας σελίδα.

Πως μπορούμε λοιπόν να πάμε στο υποσέλιδο και να αλλάξουμε την γλώσσα;

Πολύ απλά, θα πάμε σε μια σελίδα όπου δεν υπάρχει οτιδήποτε για να φορτώσει στο τέλος. Με αυτό τον τρόπο, θα καταφέρουμε με περισσότερη ευκολία να φτάσουμε στο υποσέλιδο, και να πετύχουμε τον σκοπό μας.

Εγώ για παράδειγμα, επέλεξα να πάω στις ρυθμίσεις λογαριασμού, όμως αυτό δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία.
image

Απλά πάμε στο υποσέλιδο, σε μια οποιαδήποτε σελίδα, και στο σημείο που βλέπεις στην παρακάτω εικόνα, αναγράφετε η τρέχουσα γλώσσα. Όπως βλέπεις, έχω κι εγώ επιλέξει μια γλώσσα που δεν γνωρίζω -Σλοβένικα-, έτσι ώστε να γίνει καλύτερη η αναπαράσταση. Κάνουμε κλικ στην τρέχουσα γλώσσα..
image

..και αμέσως εμφανίζονται μπροστά μας όλες οι διαθέσιμές γλώσσες που υπάρχουν στο Facebook. Ευτυχώς, παρά τις πολλές γλώσσες που υπάρχουν δεν θα δυσκολευτούμε καθόλου να βρούμε και να επιλέξουμε τα Ελληνικά.
image

Ως δια μαγείας, όλα πλέον εμφανίζονται στα Ελληνικά.
image

Αυτό ακριβώς που ήθελες. Τέλεια!

Ελπίζω να βοήθησα.

Για οτιδήποτε άλλο, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί μου.