Πώς Να Ενεργοποιήσω Τις Εγγραφές Στο Προφίλ Μου Στο Facebook;

Πώς Να Ενεργοποιήσω Τις Εγγραφές Στο Προφίλ Μου Στο Facebook;

Γεια σας! Σε πολλά άτομα στο Facebook άμα δεν τους έχεις φίλους, δίπλα στο προσθήκη στους φίλους έχει εγγραφή.

Εμένα δεν το βγάζει αυτό στους άλλους, μόνο το προσθήκη στους φίλους.

Πως μπορώ να το κάνω έτσι ώστε οι άλλοι να μπορούν να με κάνουν εγγραφή;

Η απάντηση του Michel:

Η επιλογή για το αν μπορούν ή όχι, άλλοι να κάνουν «εγγραφή» στο προφίλ μας και να μας ακολουθούν, είναι κάτι που αφορά τον ιδιοκτήτη του κάθε προφίλ.

Έτσι, σε περίπτωση που επιθυμούμε να δώσουμε αυτή τη δυνατότητα στους επισκέπτες του προφίλ μας, τότε θα πρέπει να την ενεργοποιήσουμε απ’ τις ρυθμίσεις του λογαριασμού μας.

Αν και αρχικά, όταν είχε εμφανιστεί αυτή η δυνατότητα ονομαζόταν ως «Εγγραφή» (σε κάποιο προφίλ), πλέον εδώ και λίγο καιρό το όνομα έχει αλλάξει σε «Ακολουθήστε» και «Ακόλουθοι».

Μάλλον η πρώτη ονομασία δημιουργούσε μπέρδεμα, και γι' αυτό την έχουν αλλάξει.

Οπόταν, εσύ τώρα, ψάχνεις πως να ενεργοποιήσεις αυτή τη δυνατότητα στο προφίλ σου.

Πάμε να δούμε πως θα το κάνεις, πάντα με τη βοήθεια των απαραίτητων παραστατικών εικόνων.

Αφού μπούμε στον λογαριασμό μας, θα πάμε στις Ρυθμίσεις Λογαριασμού. Αυτό θα το κάνουμε κάνοντας κλικ στο μικρό γρανάζι που διακρίνουμε δεξιά στην επάνω μπάρα, και ακολούθως από τις επιλογές που θα δούμε μπροστά μας θα κάνουμε κλικ στο Ρυθμίσεις Λογαριασμού.
image

Εδώ μπορούμε να βρούμε όλες τις ρυθμίσεις που αφορούν το λογαριασμό μας στο Facebook. Στα αριστερά διακρίνουμε κατηγορίες στις οποίες είναι μοιρασμένες αυτές οι ρυθμίσεις. Θα κάνουμε κλικ στο Ακόλουθοι.
image

Το μόνο που απομένει είναι να βάλουμε τικ στο Ενεργοποίηση ακολούθησης. Με αυτό τον τρόπο πλέον οι υπόλοιποι χρήστες του Facebook θα μπορούν να μας ακολουθήσουν.
image

Αυτό ήταν.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Τα λέμε!