Πως Μπορώ να Διαγράψω Τις Λίστες Μου Στο Facebook;

Καλησπέρα σας.

Έχω ακολουθήσει το βοήθημα σου Πως Μπορώ να Είμαι Στο Facebook Χωρίς Να Με Βλέπουν Στο Chat; και έχω φτιάξει δοκιμαστικά μερικές λίστες. Τώρα όμως έχω αδειάσει αυτές τις λίστες, τραβώντας και σύρωντας όλους τους φίλους μου έξω απο αυτές, και τώρα είναι άδειες.

Πώς μπορώ να τις διαγράψω εντελώς έτσι ώστε να μην είναι εκεί άδειες;

Η απάντηση του Michel:

Μπορείς να χειρίζεσαι πλήρως τις λίστες φίλων σου, όχι μόνο απ' το chat, αλλά και απο την σελίδα όπου βρίσκονται όλοι οι φίλοι σου. Για να είμαι ειλικρινής, απο εκεί μπορείς να τις χειριστείς ακόμη πιο εύκολα, να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις φίλους σε αυτές, είτε ακόμη και να τις διαγράψεις. Με λίγα και απλά λόγια, σου λέω πως απο εκεί είναι καλύτερο και πιο εύκολο να χειρίζεσαι τις λίστες σου, παρά απο ότι μέσα απ' το chat. Δεν χρειάζεται καν να αδειάσεις μια λίστα απο τους φίλους σου για να την διαγράψεις, αφού διαγράφοντας την, όλοι οι φίλοι σου που ανήκαν εκεί, θα μεταφερθούν αυτόματα στη βασική λίστα "Φίλοι" του Facebook.

Ας δούμε λοιπόν τη διαδικασία μέσα απ' την οποία μπορείς να διαγράψεις μια λίστα φίλων απο το Facebook σου.

Αφού συνδεθείς στο λογαριασμό σου, πάνω και δεξιά θα δείς την επιλογή Λογαριασμός. Αφου κάνεις κλικ εκεί, θα ανοίξει ένα υπομενού απ το οποίο επιλέγεις το Επεξεργασία Φίλων.
image

Εδώ, εκτός απο τους φίλους σου, στο αριστερό μέρος θα διακρίνεις και τις λίστες σου. Έτσι, εδώ θα κάνεις κλίκ πάνω στη λίστα φίλων που θέλεις να διαγράψεις. Εγώ για το συγκεκριμένο παράδειγμα, κάνω κλικ στη λίστα μου best friends.
image

Στη συνέχεια μπορείς να δεις όλους τους φίλους σου που έχεις στη συγκεκριμένη λίστα. Εγώ έχω ένα άτομο σε αυτή τη λίστα που σκόπιμα δεν έχω αφαιρέσει απο μέσα. Θα διαγράψεις τη λίστα κάνοντας κλικ στο Διαγραφή Λίστας.
image

Ένα απλό επιβεβαιωτικό μήνυμα για να είναι σίγουρο το Facebook πως δεν έχεις την επιλογή της διαγραφής απο απροσεξία..
image

..και όπως μπορείς να δεις η λίστα μου έχει διαγραφεί και πλέον δεν υπάρχει.
image

Ήταν πολύ εύκολο τελικά. Για οτιδήποτε άλλο μην διστάσεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί μού.