Είστε εδώ Αρχική » Βοήθεια Για Κοινωνικά Δίκτυα » Βοήθεια Για Facebook » Πως Μπορώ Να Αλλάξω Την Ημερομηνία Σε Μία Καταχώρηση Στο Facebook;


Πως Μπορώ Να Αλλάξω Την Ημερομηνία Σε Μία Καταχώρηση Στο Facebook;

Τελευταία ενημέρωση από

Βοήθεια! Επείγον! Χρειάζομαι να μου πεις πως μπορώ να αλλάξω μια δημοσίευση που έχω κάνει σήμερα στο Χρονολόγιο μου, θέλω να εμφανίζεται με χθεσινή ημερομηνία.

Ξέρω πως υπάρχει τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω το πώς ακριβώς γίνεται. Ευχαριστώ.

Η απάντηση του Michel:

Ευχαριστώ πολύ για το ερώτημα σου. Το νέο Χρονολόγιο του Facebook μας έφερε όχι μόνο αρκετές αλλαγές αλλά και νέες δυνατότητες. Μια από αυτές, είναι και η δυνατότητα του να αλλάξουμε την ημερομηνία δημιουργίας κάποιας δημοσίευσης στο προφίλ μας. Ο λόγος για τον οποίο έχει δοθεί προς τους χρήστες η συγκεκριμένη δυνατότητα, είναι προφανής. Με αυτό τον τρόπο, μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε την «γραμμή της ζωής μας» και αυτό θα γίνει μόνο εάν έχουμε την συγκεκριμένη δυνατότητα του να δημιουργούμε παρελθοντικές δημοσιεύσεις.

Το πώς μπορείς να κάνεις μια δημοσίευση η οποία θα έχει ως ημερομηνία δημιουργίας μια ημέρα η οποία έχει περάσει, είναι πολύ απλό και θα το δούμε αμέσως τώρα.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Το πρώτο που έχουμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε μια δημοσίευση στο Χρονολόγιο μας. Ακολούθως, αφού βάλουμε το ποντίκι μας επάνω στην συγκεκριμένη δημοσίευση, στο δεξί επάνω της μέρος θα εμφανιστούν μερικά εικονίδια. Εμείς θα κάνουμε κλικ επάνω στο μολυβάκι.
image

Ακολούθως θα εμφανιστούν μπροστά μας κάποιες επιλογές. Η προσοχή μας ενδιαφέρετε στο Αλλαγή ημερομηνίας, όπου και κάνουμε κλικ.
image

Φτάσαμε στο σημείο όπου μπορούμε να επιλέξουμε την ημερομηνία που θέλουμε να εμφανίζεται ως η ημερομηνία δημιουργίας της συγκεκριμένης δημοσίευσης. Αφού επιλέξουμε την ημερομηνία της επιλογής μας, κάνουμε κλικ στο Αποθήκευση έτσι ώστε να αποθηκευτεί η επιλογή μας.
image

Μετά από ένα απλό refresh του παράθυρου του φυλλομετρητή σου, θα διαπιστώσεις και από μόνος σου πως η συγκεκριμένη δημοσίευση πλέον εμφανίζεται με την καινούρια της ημερομηνία.

Αυτό ακριβώς που θέλαμε!

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Τα λέμε.

Έχει διαβαστεί 2681 φορές

Κράτησε επαφή μαζί μου!

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.daskalemata.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

coffee Με βοήθησε αρκετά αυτό το κείμενο. Έχω πολλά να σχολιάσω, όμως, πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω τον Michel γι' αυτή τη βοήθεια και για τον χρόνο που αφιερώνει σε αυτή την ιστοσελίδα; ... Μπορείς να του κεράσεις τον αγαπημένο του καφέ, και είμαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει δεόντως !

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Sitemap | Έχεις ιστοσελίδα ή blog;
Advertise | © 2009-2016 daskalemata.gr | Privacy Policy.