Πως Μπορω Να Αλλάξω Την Ηλικία Μου Στο Facebook;

Γειά σας!! Μήπως ξέρετε πως μπορώ να αλλάξω την ηλικία μου στο Facebook;

Ευχαριστώ πολύ!

Η απάντηση του Michel:

Το χειρότερο συναίθημα είναι να ξέρεις στα σίγουρα πως η ρύθμιση που ψάχνεις υπάρχει, και όμως να μην ξέρεις που μπορείς να την βρείς! Και ειδικά όταν οι διαχειριστές εκεί στο Facebook έχουν την τάση κάθε λίγο και λιγάκι να αλλάζουν την θέση αυτών των ρυθμίσεων, άντε τότε να τις ψάχνεις..

Αφού λοιπόν έχεις ψάξει αρκετά και δεν κατάφερες να βρείς απο που μπορείς να αλλάξεις την ηλικία σου στο Facebook, τότε πολύ καλά έκανες και αποφάσισες να ζητήσεις τη βοήθεια μου.

Μέχρι την επόμενη φορά που θα αποφασίσουν να ανανεώσουν το περιβάλλον χρήσης του Facebook, η διαδικασία που θα χρειάζετε να κάνεις έτσι ώστε να αλλάξεις την ηλικία σου είναι η εξής..

Το πρώτο που έχουμε να κάνουμε αφού εισέλθουμε στο λογαριασμό μας, είναι να πάμε στο προφίλ μας κάνοντας κλικ στο Προφίλ που θα δούμε πάνω και δεξιά.
image

Στην συνέχεια, κάνουμε κλικ στην ετικέτα Πληροφορίες που βρίσκεται ακριβώς στην κορυφή του προφίλ μας.
image

Εδώ, εκτός απο το να δούμε τις πληροφορίες μας, μπορούμε και να τις τροποποιήσουμε, φτάνει να κάνουμε κλικ στο Επεξεργασία Πληροφοριών που με ευκολία διακρίνουμε στο πάνω μέρος.
image

Τώρα μπορούμε να τροποποιήσουμε τα στοιχεία μας που περιλαμβάνονται σε αυτή τη φόρμα. Ας αλλάξουμε την ημερομηνία γεννήσεως μας λοιπόν.
image

Αφού προβούμε στις επιθυμητές αλλαγές, κάνουμε κλικ στο Αποθήκευση Αλλαγών έτσι ώστε όλες οι αλλαγές που κάναμε να αποθηκευτούν.
image

Ως τελευταίο βήμα, κάνουμε κλικ στο Τέλος Επεξεργασίας που βρίσκεται στο πάνω μέρος, για να δηλώσουμε πως έχουμε τελειώσει τις όποιες τροποποιήσεις θέλαμε να πραγματοποιήσουμε.
image

Αν ακολούθησες σωστά τα πιο πάνω βήματα, τότε ήδη θα τα έχεις καταφέρει και θα έχεις αλλάξει την ηλικία σου. Τα θερμά μου συγχαρητήρια.. :-)