Πώς Να Ενεργοποιήσω Το Χρονολόγιο Στο Facebook;

Χρειάζομαι την βοήθεια σου για το Facebook. Θέλω και εγώ να κάνω το προφίλ μου στο Facebook να εμφανίζεται σε μορφή Χρονολογίου όμως ακόμη εμφανίζεται το παλιό.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Πώς να το αλλάξω;

Η απάντηση του Michel:

Οποιεσδήποτε αλλαγές γίνονται στο Facebook, δεν γίνονται ταυτόχρονα για όλα τα μέλη. Πόσο μάλλον όταν συμβαίνει μια τόσο μεγάλη και σημαντική αλλαγή όπως το Χρονολόγιο.

Κάποιοι το απεχθάνονται, άλλοι όμως το έχουν λατρέψει ενώ κάποιοι άλλοι εμφανίζονται ουδέτεροι. Εάν κρίνω από τον βαθμό της ανυπομονησίας σου, εσύ πρέπει να ανήκεις στα άτομα της δεύτερης κατηγορίας.

Αν και η ενεργοποίηση του Χρονολογίου γίνεται στους χρήστες ακολουθώντας μια σειρά, υπάρχει ο τρόπος έτσι ώστε να παρακάμψεις αυτή τη σειρά και να το ενεργοποιήσεις άμεσα στο λογαριασμό σου.

Η διαδικασία με την οποία μπορούμε να ενεργοποιήσουμε στο προφίλ μας στο Facebook την μορφή Χρονολογίου είναι η εξής:

Αρχικά, μπαίνουμε στο λογαριασμό μας στο Facebook, και βρίσκουμε κάποιο φίλο μας του οποίου το προφίλ εμφανίζεται σε μορφή Χρονολογίου. Ακριβώς στο πάνω μέρος του προφίλ του θα δούμε την εξής ειδοποίηση στην οποία κάνουμε κλικ στο Απόκτησε τώρα το Χρονολόγιο.
image

Αμέσως μεταφερόμαστε στο προφίλ μας όπου μπορούμε να δούμε να το δούμε πλέον σε μορφή Χρονολογίου. Επειδή όμως ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί, προς το παρόν το απολαμβάνουμε εμείς σε μορφή περισκόπησης. Από αυτή την στιγμή, μας δίνει το Facebook 7 ημέρες διορία έτσι ώστε να ελέγξουμε πως θα βλέπουν οι υπόλοιποι χρήστες το προφίλ μας -που εν τω μεταξύ προς το παρόν το βλέπουν ακόμη στην παλιά του μορφή- και να διαγράψουμε ότι δεν θέλουμε να εμφανίζεται. Αφού περάσουν οι 7 ημέρες και στην περίπτωση που δεν το ενεργοποιήσουμε πιο νωρίς, θα ενεργοποιηθεί από μόνο του. Εάν θέλουμε να το δημοσιεύσουμε πιο νωρίς, θα κάνουμε κλικ στο Δημοσίευση τώρα.
image

Αμέσως ειδοποιούμαστε ότι το Χρονολόγιο μας έχει ενεργοποιηθεί, και πλέον μπορούμε να το απολαύσουμε τόσο εμείς, όσο και οι επισκέπτες του προφίλ μας.
image

Σε προειδοποιώ πάντως, πως σε περίπτωση που θα θέλεις να επιστρέψεις πίσω στην παλαιότερη μορφή του προφίλ σου, κάτι τέτοιο είναι αδύνατον.

Είτε όμως το ενεργοποιήσεις οικειοθελώς, είτε όχι, θα έρθει η μέρα όπου αναγκαστικά αυτή η μετατροπή σε Χρονολόγιο θα γίνει για όλους.