Είστε εδώ Αρχική » Βοήθεια Για Λειτουργικά Συστήματα » Βοήθεια Για Λειτουργικό Windows » Πως Μπορώ να Επαναφέρω το Εικονίδιο «My Computer» στην Επιφάνεια Εργασίας του Υπολογιστή Μου;


Πως Μπορώ να Επαναφέρω το Εικονίδιο «My Computer» στην Επιφάνεια Εργασίας του Υπολογιστή Μου;

Τελευταία ενημέρωση από Michel Z
Πως Μπορώ να Επαναφέρω το Εικονίδιο «My Computer» στην Επιφάνεια Εργασίας του Υπολογιστή Μου;

Μετά απο ένα μπέρδεμα, απο καθαρή απροσεξία έχω διαγράψει το εικονίδιο του "My Computer" απο την επιφάνεια εργασίας στον υπολογιστή του αδελφού μου και πρέπει άμεσα και επείγον να το ξαναβάλω πίσω. :-(

Έχω ψάξει ακόμη και μέσα στον κάλαθο αχρήστων που πάνε συνήθως τα διαγραμμένα αρχεία, αλλά δεν βρίσκεται ούτε εκεί. Το λειτουργικό είναι Windows XP. Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω; Είναι επείγον!!

Η απάντηση του Michel:

Δεν είναι παράξενο φαινόμενο, και αρκετά συχνά σε όλους μας τυχαίνει, να κάνουμε μια απροσεξία. Τις πιο πολλές φορές μαθαίνουμε κάτι μέσα από αυτές.

Με μια απ' αυτές τις περιπτώσεις βρίσκεσαι αντιμέτωπος σήμερα, γι’ αυτό φρόντισε να μάθεις καλά το μάθημα σου, έτσι ώστε σε παρόμοιες περιπτώσεις στο μέλλον να μην χρειάζεσαι να περνάς απ' αυτή την αγχωτική διαδικασία.

Ευτυχώς για σένα (αλλά και για τον αδελφό σου), η «ζημιά» που έχεις προκαλέσει είναι πολύ μικρή αφού η επαναφορά του συγκεκριμένου εικονιδίου στην επιφάνεια εργασίας είναι μια πολύ απλή διαδικασία και δεν θα χρειαστείς περισσότερα από.. 10 δευτερόλεπτα.

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να κάνεις δεξί κλίκ με το ποντίκι κάπου στην επιφάνεια εργασίας. Απο το μενού που θα δείς, θα επιλέξεις το Properties.
image

Στην καρτέλα που βλέπουμε μπροστά μας, επιλέγουμε στο επάνω μέρος το tab Desktop, και στη συνέχεια πιο κάτω το Customize Desktop...
image

Εδώ τώρα, πρέπει να τικάρουμε το πεδίο My Computer, ακριβώς όπως το βλέπεις στην παρακάτω εικόνα. Ακολούθως πατάμε OK στις δύο καρτέλες που έχουμε ανοίξει, και είμαστε έτοιμοι.
image

Αυτή τη φορά το πρόβλημα σου ήταν απλό. Δεν έχεις δημιουργήσει κάποια ζημιά που πιθανόν να σε έβαζε σε μπελάδες.

Άλλη φορά όμως, να είσαι περισσότερο προσεκτικός, ιδιαίτερα όταν έχεις να κάνεις με τον υπολογιστή του αδελφού σου (ή και γενικά με κάποιο «ξένο» υπολογιστή).

Έχει διαβαστεί 4830 φορές

Κράτησε επαφή μαζί μου!

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.daskalemata.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

coffee Με βοήθησε αρκετά αυτό το κείμενο. Έχω πολλά να σχολιάσω, όμως, πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω τον Michel γι' αυτή τη βοήθεια και για τον χρόνο που αφιερώνει σε αυτή την ιστοσελίδα; ... Μπορείς να του κεράσεις τον αγαπημένο του καφέ, και είμαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει δεόντως !

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Sitemap | Έχεις ιστοσελίδα ή blog;
Advertise | © 2009-2016 daskalemata.gr | Privacy Policy.