Είστε εδώ Αρχική » Βοήθεια Για Λειτουργικά Συστήματα » Βοήθεια Για Λειτουργικό Windows » Πως Μπορώ Να Αλλάξω Την Ώρα Στα Windows 7;


Πως Μπορώ Να Αλλάξω Την Ώρα Στα Windows 7;

Τελευταία ενημέρωση από Michel Z
Πως Μπορώ Να Αλλάξω Την Ώρα Στα Windows 7;

Υπό φυσιολογικές συνθήκες κανονικά ψες θα έπρεπε ο υπολογιστής μου να αλλάξει την ώρα αυτόματα.

Δεν το έχει κάνει όμως!

Πως θα αλλάξω χειροκίνητα την ώρα; Ο υπολογιστής μου είναι Windows 7.

Η απάντηση του Michel:

Αφού το λειτουργικό σου σύστημα δεν έχει αλλάξει την ώρα αυτόματα σε θερινή, τότε θα πρέπει να αναλάβεις δράση και να την αλλάξεις εσύ, από μόνος σου.

Ένας τρόπος που μπορείς να αλλάξεις την ώρα στον υπολογιστή σου, είναι να πας μέσω του Control Panel, και αφού μπεις στις ρυθμίσεις που αφορούν την ημερομηνία και την ώρα, να αλλάξεις την ώρα.

Εγώ όμως, θα σου δείξω ένα πιο γρήγορο μονοπάτι για να φτάσεις εκεί, όπου τα «κλικ» που απαιτούνται για να φτάσεις στον στόχο είναι λιγότερα.

Έτσι θα κάνεις τη δουλειά σου γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά.

Ας δούμε λοιπόν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να αλλάξουμε χειροκίνητα την ώρα του υπολογιστή μας, σε λειτουργικό Windows 7:

Ως πρώτο βήμα, κάνουμε κλικ στο ρολόι που βρίσκεται κάτω και δεξιά -1-. Στη συνέχεια κάνουμε κλικ στο Change date and time settings… -2-.
image

Ακολούθως, το παράθυρο που θα εμφανιστεί μπροστά μας κάνουμε κλικ στο Change date and time...
image

Εδώ, μπορούμε να δούμε την τρέχουσα ώρα και ημερομηνία, σύμφωνα με τον υπολογιστή μας. Μπορείς να αλλάξεις την ώρα στο ανάλογο πεδίο, ρυθμίζοντας την σύμφωνα με την τρέχουσα ώρα.
image

Αφού πατήσουμε «ΟΚ» σε όλα τα ανοικτά παράθυρα, ο υπολογιστής μας πλέον θα βρίσκεται «συντονισμένος» με την ώρα που του έχουμε βάλει.

Αυτό ήταν.

Εύκολα και πολύ-πολύ γρήγορα.

Έχει διαβαστεί 2730 φορές

Κράτησε επαφή μαζί μου!

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.daskalemata.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

coffee Με βοήθησε αρκετά αυτό το κείμενο. Έχω πολλά να σχολιάσω, όμως, πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω τον Michel γι' αυτή τη βοήθεια και για τον χρόνο που αφιερώνει σε αυτή την ιστοσελίδα; ... Μπορείς να του κεράσεις τον αγαπημένο του καφέ, και είμαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει δεόντως !

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Sitemap | Έχεις ιστοσελίδα ή blog;
Advertise | © 2009-2016 daskalemata.gr | Privacy Policy.