Πως Μπορώ Να Αλλάξω Την Εικόνα Στην Επιφάνεια Εργασίας των Windows 7;

Πως Μπορώ Να Αλλάξω Την Εικόνα Στην Επιφάνεια Εργασίας των Windows 7;

Πως μπορώ να αλλάξω την εικόνα της επιφάνειας εργασίας στα Αγγλικά Windows 7;

Με δεξί κλικ στην επιφάνεια δεν υπάρχει το Properties απ' οπου στα XP μπορούσα να αλλάζω την εικόνα. Στα Windows 7 υπάρχει αυτή η δυνατότητα και πως γίνεται αυτό;

Σας ευχαριστώ πολύ.

Η απάντηση του Michel:

Αυτό που ψάχνεις είναι κάτι πολύ εύκολο.

Σε αυτό το σημείο φαίνεται η απειρία σου, τόσο στο λειτουργικό Windows 7, όσο και στα Windows Vista, και ο λόγος είναι ο εξής.

Σε αυτά τα δύο λειτουργικά, ο τρόπος που μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα της επιφάνειας εργασίας είναι ακριβώς ο ίδιος. Εσύ όμως, προερχόμενος απ' τα Windows XP, αγνοείς αυτή τη διαφορά αφού είσαι συνηθισμένος να δουλεύεις στα ξεπερασμένα πλέον Windows XP.

Σήμερα λοιπόν με αφορμή το ερώτημα σου, θα μάθουμε πως μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα της επιφάνειας εργασίας των Αγγλικών Windows 7.

Η ίδια διαδικασία όμως, μπορεί να εφαρμοστεί τόσο και στα Windows Vista.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, όπως πάντα με τις απαραίτητες και βοηθητικές εικόνες..

Αρχικά, κάνουμε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας. Απ το μενού που θα εμφανιστεί, πατάμε στην τελευταία επιλογή με την ονομασία Personalize.
image

Εδώ τώρα, στο κάτω μέρος του παραθύρου που θα δούμε μπροστά μας, πατάμε στην επιλογή με την ονομασία Desktop Background.
image

Μπροστά μας βλέπουμε κάποιες εικόνες, οι οποίες περιλαμβάνονται στο ίδιο το λειτουργικό, απ τις οποίες και μπορούμε να επιλέξουμε οποιανδήποτε της επιλογής μας, για να τη θέσουμε ως background. Αφού την επιλέξουμε κάνοντας κλικ επάνω της, στη συνέχεια κάνουμε κλικ στο Save changes έτσι ώστε να αποθηκευτούν οι νέες επιλογές μας.
image

Σε περίπτωση που θέλουμε να επιλέξουμε κάποια άλλη δική μας εικόνα, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κάνουμε κλικ στο Browse που βρίσκετε στο πάνω μέρος.
image

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, πρέπει να επιλέξουμε τον φάκελο μέσα στον οποίο βρίσκεται η εικόνα -ή οι εικόνες- που θέλουμε να ρυθμίσουμε ως background. Αφού πατήσουμε στο OK, τότε όλες οι εικόνες που περιλαμβάνονται στον συγκεκριμένο φάκελο θα είναι διαθέσιμες προς επιλογή.
image

Αυτό ήταν όλο.

Θα τα πούμε και πάλι πολύ σύντομα.