Είστε εδώ Αρχική » Βοήθεια Για Λειτουργικά Συστήματα » Διάγραψα το Recycle Bin Απο Το Desktop Των Windows Vista/7. Πως να Το Επαναφέρω;


Διάγραψα το Recycle Bin Απο Το Desktop Των Windows Vista/7. Πως να Το Επαναφέρω;

Τελευταία ενημέρωση από Michel Z
Διάγραψα το Recycle Bin Απο Το Desktop Των Windows Vista/7. Πως να Το Επαναφέρω;

Έχω διαγράψει όλα τα εικονίδια απο την επιφάνεια εργασίας μου. Επίσης ανάμεσα σε αυτά ήταν και το καλάθι αχρήστων.

Πως μπορώ να επαναφέρω το εικονίδιο του καλαθιού αχρήστων στην επιφάνεια εργασίας; Μιλάω για Windows Vista Basic. Ευχαριστώ πολύ.

Η απάντηση του Michel:

Αντίθετα με ότι ισχύει στα Windows XP, στα Windows Vista ο κάδος ανακύκλωσης μπορεί εύκολα να διαγραφεί απ' την επιφάνεια εργασίας μας. Αυτό γίνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που διαγράφονται όλα τα αρχεία.

Σε περίπτωση που κάποιος απλά διέγραψε τον κάδο με αυτό τον τρόπο, τότε ο κάδος θα εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά, ακόμη κι αν δεν εμφανίζετε στην επιφάνεια εργασίας.

Με άλλα λόγια, δεν έχει απενεργοποιηθεί ο κάδος, απλά έχει εξαφανιστεί απ' την επιφάνεια εργασίας. Το αναφέρω αυτό, επειδή υπάρχει κι ένας άλλος τρόπος, με τον οποίο μπορούμε να απενεργοποιήσουμε εντελώς τον κάδο ανακύκλωσης, έτσι ώστε τα αρχεία που διαγράφονται να σβήνονται απευθείας.

Η σημερινή περίπτωση όμως αφορά την πρώτη περίπτωση.

Τι γίνεται λοιπόν, όταν καταλάθος κάποιος διαγράψει τον κάδο απ' την επιφάνεια εργασίας; Πως μπορεί αργότερα να τον εμφανίσει ξανά;

Αυτό θα μάθουμε σήμερα, με αφορμή το ερώτημα του Θάνου...

Σημείωση: Το παρών βοήθημα ισχύει και για λειτουργικό σύστημα Windows 7.

Αρχικά κάνουμε δεξί κλικ στο desktop μας και πατάμε στην τελευταία επιλογή με την ονομασία Personalize.
image

Στη συνέχεια, στο νέο παράθυρο που θα ανοίξει μπροστά μας, κάνουμε κλικ στο Change desktop icons που βρίσκεται στο αριστερά μέρος του.
image

Εδώ μπορούμε να δούμε τα εικονίδια του συστήματος που εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας. Αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να ενεργοποιήσουμε το Recycle Bin, και αυτό θα γίνει βάζοντας τικ στο κουτάκι που βρίσκεται στα αριστερά του κάδου. Στη συνέχεια κάνουμε κλικ στο OK για να αποθηκευτεί η επιλογή μας.
image

Με αυτό τον τρόπο ο κάδος ανακύκλωσης θα επιστρέψει στην επιφάνεια εργασίας σου.

Τελικά γίνεται πιο εύκολα απ' ότι στα XP, και αυτό χαροποιεί τους χρήστες του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft!

Εν Κατακλείδι

Σήμερα μάθαμε πως μπορούμε να επανεμφανίσουμε το εικονίδιο του κάδου ανακύκλωσης σε περίπτωση που το έχουμε διαγράψει απ' την επιφάνεια εργασίας των Windows Vista ή των Windows 7.

Ελπίζω να βοήθησα!

Για οτιδήποτε άλλο, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί μου.

Έχει διαβαστεί 3935 φορές

Κράτησε επαφή μαζί μου!

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.daskalemata.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

coffee Με βοήθησε αρκετά αυτό το κείμενο. Έχω πολλά να σχολιάσω, όμως, πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω τον Michel γι' αυτή τη βοήθεια και για τον χρόνο που αφιερώνει σε αυτή την ιστοσελίδα; ... Μπορείς να του κεράσεις τον αγαπημένο του καφέ, και είμαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει δεόντως !

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Sitemap | Έχεις ιστοσελίδα ή blog;
Advertise | © 2009-2016 daskalemata.gr | Privacy Policy.