Πως Να Βρώ Τη Διάρκεια Μιας Τελειωμένης Κλήσης Σε Κινητό HTC Desire;

Πως Να Βρώ Τη Διάρκεια Μιας Τελειωμένης Κλήσης Σε Κινητό HTC Desire;

Γεια σου! Έχω κινητό Android και συγκεκριμένα το HTC Desire. Είναι το πρώτο μου smartphone.

Μπορεί ως κινητό να είναι αρκετά δυνατό και οι δυνατότητες του λειτουργικού να είναι απεριόριστες, εγώ όμως ως νέος χρήστης αντιμετωπίζω μερικά προβλήματα! Μια απορία που θα ήθελα να μου λύσεις (εάν ξέρεις) είναι το πώς μπορούμε να δούμε τον χρόνο που διήρκησε μια κλήση! Μπορεί να φαίνετε αρκετά απλό όμως δεν έχω καταφέρει ακόμη να το βρω. Ευχαριστώ!!

Η απάντηση του Michel:

Ευχαριστώ πολύ για το ερώτημα σου.

Η ερώτηση σου πραγματικά με ξάφνιασε, αφού δεν περίμενα πως κάτι τόσο απλό, όπως το πως να δεις τη διάρκεια μιας τελειωμένης κλήσης, θα απασχολούσε οποιονδήποτε.

Μη φοβάσαι να πειραματίζεσαι και να δοκιμάζεις διάφορα, με το λειτουργικό του νέου σου εργαλείου, καθώς οι δυνατότητες του είναι πραγματικά απεριόριστες.

Τυχαίνει να έχω υπο την κυριότητα μου κι εγώ αυτές τις μέρες συσκευή Android της HTC, έτσι, μέσα απ’ το μενού της HTC και συγκεκριμένα του HTC Sense, θα σου δείξω βήμα προς βήμα πώς να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτή την πληροφορία που ψάχνεις.

Δυστυχώς, για να βρεις τον χρόνο διάρκειας μιας τελειωμένης κλήσης, θα πρέπει να κάνεις μερικά «κλικ» περισσότερα, απ’ ότι ίσως ήσουν συνηθισμένος με άλλες συσκευές (που συνήθως ο χρόνος αναγραφόταν στη λίστα κλήσεων). Είμαι όμως σίγουρος πως στο τέλος αυτού του βοηθήματος θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος.

Ας δούμε λοιπόν πως μπορούμε να δούμε τον χρόνο διάρκειας μιας τελειωμένης κλήσης στο HTC Desire (το ίδιο ισχύει για όλα τα HTC Androειδή αυτής της γενιάς).

Βρισκόμενοι στην αρχική οθόνη του κινητού μας, πατάμε στο πλήκτρο του τηλεφώνου που βρίσκεται στο κάτω μέρος.
image

Από εδώ μπορούμε να ξεκινήσουμε μια νέα κλήση. Εμείς όμως θέλουμε να πάμε στη λίστα κλήσεων. Έτσι πατάμε στο κουμπί που βρίσκεται κάτω-δεξιά. Βρίσκεται εκεί, ακριβώς για αυτό το σκοπό.
image

Εδώ βλέπουμε όλες τις τελευταίες κλήσεις. Θα ήταν λογικό εδώ να αναγράφονταν όλα τα στοιχεία της κάθε κλήσης, όπως ο χρόνος διάρκειας, κάτι τέτοιο όμως δεν γίνεται. Αφού αποφασίσουμε ποιάς κλήσης θέλουμε να δούμε τη διάρκεια, πατάμε επάνω της, και κρατάμε το δάκτυλο ακίνητο εκεί για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι που..
image

..μετά από μερικά δευτερόλεπτα εμφανίζεται το πιο κάτω μενού. Εδώ πατάμε Προβολή αναλυτικού ιστορικού κλήσεων.
image

Και αμέσως βλέπουμε μπροστά μας το ιστορικό κλήσεων της συγκεκριμένης επαφής. Εδώ επιτέλους μπορούμε να δούμε τη διάρκεια της κάθε κλήσης που είχαμε με το συγκεκριμένο άτομο.
image

Εν Κατακλείδι

Σήμερα μάθαμε πως μπορούμε να δούμε τη διάρκεια μιας τελειωμένης κλήσης σε συσκευή Android της HTC. Το ερώτημα αφορούσε συσκευή HTC Desire, όμως το ίδιο ισχύει για όλα τα έξυπνα κινητά της HTC αυτής της γενιάς.

Συνέχισε να ασχολείσαι μαθαίνοντας το νέο σου εργαλείο.

Για οποιαδήποτε απορία σου δημιουργηθεί, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί μου.