Έχεις ιστοσελίδα ή blog; Συνδεσε τα μαζί μου !

Πραγματικά νιώθω περήφανος για το ενδιαφέρον σου να με υποστηρίξεις βάζοντας σύνδεσμο μου στην ιστοσελίδα ή το blog σου.

Ίσως να είσαι ένας απο όλους όσους βρήκαν τα βοηθήματα μου ενδιαφέροντα. Έτσι, αποφάσισες να βοηθήσεις και εσύ με την σειρά σου άλλους, ώστε να βρούν απαντήσεις σε προβλήματα που πιθανός αντιμετωπίζουν. Εαν μπορώ να βοηθήσω τότε πολύ ευχαρίστως.

Προσωπικά δεν δηλώνω web designer ούτε κατέχω το χάρισμα της δημιουργίας εκπληκτικών διαφημιστικών γραφικών, γι' αυτό μπορείς να προσθέσεις στην ιστοσελίδα ή στο blog σου κάτι πολύ απλό. Ένα σύνδεσμο κειμένου που να οδηγεί στο www.daskalemata.gr ή/και μια περιγραφή 10-15 λέξεων.

Ακολουθούν μερικά ενδεικτικά παραδείγματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στην ιστοσελίδα σου κάνοντας copy&paste τον ανάλογο κώδικα. Τόσο απλά.

Δωρεάν Τεχνική Υποστήριξη. Ρώτησε τον Michel -- Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή σου; Ρώτησε τον Michel και θα σου βρει την απάντηση.

<a href="http://www.daskalemata.gr/"><b>Δωρεάν Τεχνική Υποστήριξη. Ρώτησε τον Michel</b></a> -- Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή σου; Ρώτησε τον Michel και θα σου βρει την απάντηση.

Μήπως σου φαίνεται πολύ μεγάλο; Τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι μικρότερο όπως για παράδειγμα..

Δωρεάν Τεχνική Υποστήριξη. Ρώτησε τον Michel

<a href="http://www.daskalemata.gr/"><b>Δωρεάν Τεχνική Υποστήριξη. Ρώτησε τον Michel</b></a>

είτε κάτι ακόμη πιο μικρό..

Δωρεάν Τεχνική Υποστήριξη

<a href="http://www.daskalemata.gr/"><b>Δωρεάν Τεχνική Υποστήριξη</b></a>

Γενικά όμως, είσαι ελεύθερος να χρησιμοποιήσεις ό,τι θέλεις, ανάλογα με το τι πιστεύεις πως ταιριάζει περισσότερο στην ιστοσελίδα ή στο blog σου. Το αφήνω στη φαντασία και στο διακριτικό σου γούστο.

Εγώ, δεν έχω παρά να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που με αυτή την μικρή τους κίνηση βοηθούν άλλους να λύσουν ευκολότερα τις απορίες τους, όπως επίσης και στο να διαδωθεί η γνώση.

Όσο για 'μας.. τα λέμε στις απαντήσεις !