Είστε εδώ Αρχική » Βοήθεια Για Ηλεκτρονικά Ταχυδρομεία » Βοήθεια Για Yahoo Mail » Πως Μπορώ Να Βρω Εάν Κάποιος Μπαίνει Στο Λογαριασμό Μου Στο Yahoo Mail;


Πως Μπορώ Να Βρω Εάν Κάποιος Μπαίνει Στο Λογαριασμό Μου Στο Yahoo Mail;

Τελευταία ενημέρωση από Michel Z
Πως Μπορώ Να Βρω Εάν Κάποιος Μπαίνει Στο Λογαριασμό Μου Στο Yahoo Mail;

Έχω μια ανησυχία ότι κάποιος μπαίνει στο λογαριασμό μου στο Yahoo Mail.

Πως μπορώ να βρω την ώρα της τελευταίας εισόδου στο λογαριασμό μου, ανεξάρτητα αν είμαι εγώ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Η απάντηση του Michel:

Αφού σε διακατέχει ανησυχία γι' αυτό το θέμα, τότε πρέπει να ερευνήσεις την κατάσταση. 'Ετσι ώστε να εντοπίσεις αν είναι δικαιολογημένη ή όχι, αυτή η ανησυχία.

Ευτυχώς, το ίδιο το Yahoo Mail, μας δίνει τη δυνατότητα μέσα απ' τις καρτέλες του λογαριασμού μας, να δούμε όχι απλά ποιος έχει εισέλθει τελευταίος στο email μας, αλλά και όλες τις πρόσφατες δραστηριότητες του λογαριασμού μας, είτε στο email, είτε σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της οικοσελίδας του Yahoo.

Με αυτό τον τρόπο μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις εαν κάποιος έχει μπεί στο λογαριασμό σου, χωρίς την άδεια σου.

Ας δούμε λοιπόν βήμα προς βήμα, πως μπορούμε να δούμε τις λεπτομέρειες των τελευταίων συνδέσεων στο λογαριασμό μας στο Yahoo.

Το πρώτο που έχουμε να κάνουμε είναι πάμε στο www.yahoo.gr και να εισέλθουμε στο λογαριασμό μας, και στο email μας. Εκεί, θα βάλουμε το ποντίκι μας στο γρανάζι που βλέπουμε επάνω-δεξιά και θα κάνουμε κλικ στο Στοιχεία λογαριασμού.
image

Στη συνέχεια, θα μας ζητηθεί να βάλουμε ξανά τον κωδικό μας. Το πράττουμε και ακολούθως κάνουμε κλικ στο Σύνδεση για να προχωρήσουμε.
image

Εδώ βρίσκουμε αρκετές κατηγορίες ρυθμίσεων και πληροφοριών που αφορούν τον λογαριασμό μας στο Yahoo. Το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στην κατηγορία Σύνδεση και ασφάλεια. Σε αυτή την περιοχή, θα κάνουμε κλικ στο Δείτε την πρόσφατη δραστηριότητα συνδέσεών σας.
image

Εδώ βλέπουμε όλη την πρόσφατη δραστηριότητα του λογαριασμού μας αναλυτικά. Ακόμη όμως δεν βλέπουμε την ip του κάθε ενός συμβάντος..
image

Για να την δούμε, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κάνουμε κλικ στο Τοποθεσία και να επιλέξουμε Διέυθυνση IP. Έτσι θα εμφανιστεί μπροστά μας η IP της κάθε δραστηριότητας.
image

Εν Κατακλείδι

Σήμερα μάθαμε πως μπορούμε να διαπιστώσουμε εαν κάποιος έχει εισέλθει στο λογαριασμό μας στο Yahoo χωρίς την άδεια μας.

Σε περίπτωση που παρατηρήσεις οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα στο λογαριασμό σου, τότε είναι επείγον άμεσα να αλλάξεις τον κωδικό σου.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Τα λέμε.

Έχει διαβαστεί 7288 φορές

Κράτησε επαφή μαζί μου!

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.daskalemata.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

coffee Με βοήθησε αρκετά αυτό το κείμενο. Έχω πολλά να σχολιάσω, όμως, πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω τον Michel γι' αυτή τη βοήθεια και για τον χρόνο που αφιερώνει σε αυτή την ιστοσελίδα; ... Μπορείς να του κεράσεις τον αγαπημένο του καφέ, και είμαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει δεόντως !

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Sitemap | Έχεις ιστοσελίδα ή blog;
Advertise | © 2009-2016 daskalemata.gr | Privacy Policy.