Είστε εδώ Αρχική » Βοήθεια Για Ηλεκτρονικά Ταχυδρομεία » Βοήθεια Για Yahoo Mail » Πως Μπορώ να Αλλάξω Τον Κωδικό Μου Στο Yahoo;


Πως Μπορώ να Αλλάξω Τον Κωδικό Μου Στο Yahoo;

Τελευταία ενημέρωση από Michel Z
Πως Μπορώ να Αλλάξω Τον Κωδικό Μου Στο Yahoo;

Αυτό που θέλω είναι να αλλάξω τον κωδικό μου στο Yahoo.

Χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες του, τόσο για email όσο και για chat.

Μπορείς να μου πεις τα βήματα;

Η απάντηση του Michel:

Δεν συμβαίνει και τόσο συχνά να επικοινωνούν μαζί μου Έλληνες χρήστες οι οποίοι χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Yahoo, ειδικά για chatting.

Πραγματικά όμως, όταν φτάνουν κοντά μου ερωτήματα αυτού του είδους, μέσα μου χαίρομαι.

Η αλήθεια είναι πως το μενού του Yahoo Mail είναι κάπως παραπλανητικό (μήπως να πω «μπερδεμένο»;), αφού αν και υπάρχουν πάνω απο ένας τρόποι για να εκτελέσει κάποιος την ίδια λειτουργία, συνήθως οι σύνδεσμοι που πρέπει να ακολουθήσει δεν είναι και τόσο ξεκάθαροι. Και έτσι κάπου εδώ οι περισσότεροι χρήστες μπερδεύονται.

Εγώ θα σου παρουσιάσω τον πιο εύκολο τρόπο που μπορείς να αλλάξεις τον Yahoo ID κωδικό σου. Τον κωδικό δηλαδή που χρησιμοποιείς για να εισέλθεις στο Yahoo Mail, στο Yahoo Messenger και γενικά και σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η Yahoo.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τη διαδικασία..

Αφού συνδεθούμε στο Yahoo, μεταβαίνουμε στο Inbox του Email μας. Στο επάνω-δεξιά μέρος διακρίνουμε ένα γρανάζι στο οποίο θα βάλουμε το ποντίκι μας -1-. Ακολούθως κάνουμε κλικ στο Στοιχεία λογαριασμού -2-.
image

Εδώ, μπορούμε να δούμε πολλές ρυθμίσεις που αφορούν το λογαριασμό μας στο Yahoo. Επικεντρονώμαστε στην ομάδα ρυθμίσεων Σύνδεση και ασφάλεια όπου κάνουμε κλικ στο Αλλάξτε τον κωδικό σας πρόσβασης.
image

Σε αυτό το σημείο, βάζουμε στο πρώτο πεδίο τον τρέχων κωδικό, ενώ στο δεύτερο βάζουμε τον νέο κωδικό που θέλουμε. Ακολούθως κάνουμε κλίκ στο Αποθήκευση.
image

Αμέσως θα ειδοποιηθούμε πως ο κωδικός μας έχει αλλάξει με επιτυχία. Κάνουμε κλικ στο Συνέχεια για να επιστρέψουμε πίσω στο λογαριασμό μας.
image

Εν Κατακλείδι

Σήμερα μάθαμε πως να αλλάξουμε τον Yahoo ID κωδικό μας.

Αφού αλλάξουμε τον κωδικό την επόμενη φορά που θα συνδεθούμε είτε στο Yahoo Mail, είτε στο Yahoo Messenger, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τον καινούργιο.

Αυτό ήταν. 

Για οτιδήποτε άλλο μη διστάσεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί μου.

Έχει διαβαστεί 16254 φορές

Κράτησε επαφή μαζί μου!

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.daskalemata.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

coffee Με βοήθησε αρκετά αυτό το κείμενο. Έχω πολλά να σχολιάσω, όμως, πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω τον Michel γι' αυτή τη βοήθεια και για τον χρόνο που αφιερώνει σε αυτή την ιστοσελίδα; ... Μπορείς να του κεράσεις τον αγαπημένο του καφέ, και είμαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει δεόντως !

Σχόλια

  • avatar
    Μιτσος
    Ευχαριστω πολυ με εσωσες!

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Sitemap | Έχεις ιστοσελίδα ή blog;
Advertise | © 2009-2016 daskalemata.gr | Privacy Policy.