Είστε εδώ Αρχική » Βοήθεια Για Ηλεκτρονικά Ταχυδρομεία » Βοήθεια Για Yahoo Mail » Πως Μπορώ Να Αλλάξω Το Όνομα Αποστολέα Στα Εξερχόμενα Μου Emails Στο Yahoo Mail;


Πως Μπορώ Να Αλλάξω Το Όνομα Αποστολέα Στα Εξερχόμενα Μου Emails Στο Yahoo Mail;

Τελευταία ενημέρωση από Michel Z
Πως Μπορώ Να Αλλάξω Το Όνομα Αποστολέα Στα Εξερχόμενα Μου Emails Στο Yahoo Mail;

Πως μπορώ να αλλάξω το όνομα που βλέπουν οι παραλήπτες στην αλληλογραφία που αποστέλλω μέσω του Yahoo Mail;

(Υπάλληλος αποχώρησε από την εταιρεία και ακόμα φαίνεται το όνομα του σαν αποστολέας.)

Ευχαριστώ εκ των πρότερων για τον χρόνο σας.

Η απάντηση του Michel:

Πολύ πρόσφατα, η Yahoo προέβη σε μια ριζική ανανέωση της εμφάνισης και των λειτουργιών του Yahoo Mail.

Με αυτό τον τρόπο ευελπιστεί να το κάνει πιο εύχρηστο και λειτουργικό, έτσι ωστε να μπορέσει να ανταγωνιστεί το Gmail και το Outlook.

Όταν είχατε δημιουργήσει τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo, είχατε δώσει όνομα και επώνυμο.

Αυτό το ονοματεπώνυμο εμφανίζεται ως όνομα αποστολέα για όλα τα εξερχόμενα σας emails.

Υπάρχει όμως η δυνατότητα μέσα απ' τις ρυθμίσεις του Yahoo Mail, να αλλάξουμε αυτό το ονοματεπώνυμο και να βάλουμε κάποιο άλλο, χωρίς όμως στην ουσία να αλλάζουμε το ονοματεπώνυμο του λογαριασμού μας.

Αυτή τη διαδικασία θα δούμε αμέσως τώρα, όπως πάντα με τη βοήθεια επεξηγηματικών εικόνων.

Αφού εισέλθουμε στο λογαριασμό μας στο Yahoo, και στο Yahoo Mail, κάνουμε κλικ στο γρανάζι που βλέπουμε επάνω-δεξιά -1-. Ακολούθως κάνουμε κλίκ στο Ρυθμίσεις -2-.
image

Εδώ, μπορούμε να βρούμε ρυθμίσεις που αφορούν το Yahoo Mail. Κάνουμε κλικ στο Λογαριασμοί -1- που βρίσκουμε στο αριστερά μέρος, και στη συνέχεια στο Επεξεργασία -2- που θα εμφανιστεί στα δεξιά του παραθύρου.
image

Αυτό που θα κάνουμε, είναι να αλλάξουμε το πεδίο Όνομα αποστολής, στο νέο όνομα που θέλουμε να εμφανίζεται σε όλα τα εξερχόμενα μας email. Ακολούθως κάνουμε κλικ στο Αποθήκευση.
image

Για να δούμε εάν δούλεψε! Μόλις έχω αποστείλει ένα email στο Gmail μου, και όπως βλέπεις η αλλαγή έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία!
image

Εν Κατακλείδι

Σήμερα μάθαμε πως μπορούμε να αλλάξουμε το ονοματεπώνυμο που εμφανίζεται ως όνομα αποστολής στα emails που στέλνουμε μέσω του Yahoo Mail.

Ελπίζω να βοήθησα!

Θα τα πούμε ξανά σύντομα.

Έχει διαβαστεί 10158 φορές

Κράτησε επαφή μαζί μου!

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.daskalemata.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

coffee Με βοήθησε αρκετά αυτό το κείμενο. Έχω πολλά να σχολιάσω, όμως, πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω τον Michel γι' αυτή τη βοήθεια και για τον χρόνο που αφιερώνει σε αυτή την ιστοσελίδα; ... Μπορείς να του κεράσεις τον αγαπημένο του καφέ, και είμαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει δεόντως !

Σχόλια

 • avatar
  Irene
  Ευχαριστούμε για την άμεση απάντηση..!! Τόσο απλό αλλά ο τεχνικός μας ακόμα το ψάχνει..!!Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.!!
 • avatar
  Michel Z
  @Irene Ούτε και εγώ γνώριζα την απάντηση καθώς δεν είμαι χρήστης του Yahoo Mail αλλά μετα απο λίγο ψάξιμο η απάντηση βρέθηκε, παρουσιάστηκε και πολύ χαίρομαι που σας βοήθησε να λύσετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζατε.
 • avatar
  Angelos
  Michel σε ευχαριστω. Τοσο απλο αλλα για καποιο λογο μου το παρουσιαζαν σαν κατι δυσκολο αν οχι αδυνατον. Αλλα αυτο ειναι εσωτερικο προβλημα της εταιρειας..... Χαιρετισμους απο Κω
 • avatar
  Michel Z
  @Angelos Σίγουρα ο επιτόπου τεχνικός ο οποίος βρίσκεται παρών και του δίνεται η δυνατότητα να βλέπει την κατάσταση απο κοντά, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει ευκολότερα πιο δύσκολες καταστάσεις οι οποίες ίσως να είναι αδύνατο να λυθούν μέσω του blog μου. Για ότι χρειαστείτε όμως θα χαρώ πολύ να λάβω και άλλα μελλοντικά ερωτήματα σας.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Sitemap | Έχεις ιστοσελίδα ή blog;
Advertise | © 2009-2016 daskalemata.gr | Privacy Policy.