Πως Μπορώ να Φτιάξω Email στο Yahoo Mail;

Πως Μπορώ να Φτιάξω Email στο Yahoo Mail;

Θα ήθελα να φτιάξω ένα email στο Yahoo Mail.

Κατα προτίμηση στα ελληνικά.

Πως μπορώ να το κάνω;

Η απάντηση του Michel:

Το Yahoo Mail είναι μια απ' τις αρχαιότερες υπηρεσίες web email. Βρίσκεται στον χώρο του διαδικτύου απ' το μακρινό πλέον 1997.

Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, κάποια στιγμή στο παρελθόν ήταν ο μεγαλύτερος παροχέας δωρεάν web mail, αφού σε μέλη ξεπερνούσε ακόμη και το Windows Live Hotmail.

Αυτή τη στιγμή βέβαια πρώτο και καλύτερο είναι το Gmail της Google.

Μέχρι τις αρχές του 2009, τα μέλη του Yahoo Mail αριθμούσαν τα 208 εκατομμύρια, αριθμός που εντυπωσιάζει.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, μπορούμε να ξεχωρίσουμε το πλήρως εξελληνισμένο του περιβάλλον, πράγμα που το κάνει εύχρηστο για τον μέσο Έλληνα χρήστη που προτιμά να βλέπει και να διαβάζει Ελληνικά παρά Αγγλικά.

Επίσης ο "απεριόριστος" χώρος που προσφέρει (1TB για κάθε λογαριασμό) για την αποθήκευση των email μας, είναι ένα χαρακτηριστικό που αξίζει να προσέξουμε.

Σε αυτό το σημείο ας δούμε αναλυτικά τη διαδικασία εγγραφής στο Yahoo Mail. Οι βιαστικοί μπορούν να πάνε απευθείας στη φόρμα εγγραφής.

Αφού επισκευθούμε τη φόρμα εγγραφής του Yahoo Mail, συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας και κάνουμε κλικ στο Δημιουργία λογαριασμού. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή του κωδικού μας. Ο κωδικός μας απαιτείται να περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα κεφαλαίο γράμμα καθώς κι έναν -τουλάχιστον- αριθμό.
image

Στη συνέχεια ενημερωνόμαστε πως ο λογαριασμός μας έχει δημιουργηθεί με επιτυχία! Κάνουμε κλικ στο Έναρξη χρήσης έτσι ώστε να μεταβούμε στο email μας. Προαιρετικά, μπορούμε να αφαιρέσουμε το τικ που υπάρχει στο κάτω μέρος, έτσι ώστε να μην λαμβάνουμε ενημερωτικά emails του Yahoo.
image

Βρισκόμαστε πλέον στο email μας, στο οποίο προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα email. Μηδέν emails. Μηδέν kb χρήσης. Στο χέρι μας είναι να γεμίσουμε το διαθέσιμο 1TB. Μπορείς να τα καταφέρεις;
image

Εν Κατακλείδι

Σήμερα μάθαμε πως μπορούμε να αποκτήσουμε email στο Yahoo Mail.

Για οτιδήποτε άλλο, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί μου.

Καλή σου μέρα.