Πως Μπορώ Να Φτιάξω Email Στο Outlook;

Πως Μπορώ Να Φτιάξω Email Στο Outlook;

Θέλω να φτιάξω ένα email στο Outlook. Έτσι ώστε να διαβάζω και να ελέγχω τα emails μου από παντού χωρίς να χρειάζεται να το κάνω αποκλειστικά από τον υπολογιστή μου στο σπίτι.

Πως μπορώ να το κάνω;

Η απάντηση του Michel:

Αυτό ακριβώς είναι το βασικό πλεονέκτημα των web-based emails, όπως για παράδειγμα του Outlook, του Gmail αλλά και του Yahoo Mail.

Η μεγάλη τους επιτυχία ωφείλεται κυρίως στην ευκολία που παρέχουν στους χρήστες των υπηρεσιών τους στο να ελέγχουν, να διαβάζουν και να απαντούν σε email, κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται. Με μοναδική προυπόθεση να είναι η ύπαρξη πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Σε συνδυασμό με τα υπέρ-αρκετά GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά και τα έξυπνα φίλτρα καταπολέμησης του spamming που έχουν αναπτύξει, έχουν γίνει αρκετά δημοφιλή ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι όμως η κατάλληλη ώρα για να κάνω διάλεξη σχετικά με τα web-based mails, έτσι ας δούμε απλά την απάντηση στο βασικό σου ερώτημα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επισκευθείς την σελίδα εγγραφής του Outlook, και να ακολουθήσεις τις παρακάτω οδηγίες.

Αφού φορτώσει η ιστοσελίδα θα βλέπεις περίπου ότι βλέπεις και στην πιο κατω εικόνα. Εδώ πατάμε στο Εγγραφείτε τώρα.
image

Στη συνέχεια συμπληρώνουμε τη φόρμα εγγραφής. Δώσε ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή του email σου. Αν διαλέξεις κάτι πολύ κοινό -όπως για παράδειγμα το όνομα σου- είναι πιθανό να χρησιμοποιείτε ήδη απο κάποιον άλλο. Σε μια τέτοια περίπτωση θα ειδοποιηθείς για αυτό έτσι ώστε να επιλέξεις κάτι άλλο. Αφού συμπληρώσεις τη φόρμα εγγραφής, διαβάσεις και συμφωνήσεις με τους Όρους Χρήσης, πατάς στο Δημιουργία λογαριασμού.
image

Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, ειδικά αν ήσουν συνηθισμένος με τον χρονοβόρο τρόπο εγγραφής που ίσχυε στο Hotmail, η εγγραφή σου μόλις έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεσαι ηδη στο inbox του λογαριασμού σου. Μάλιστα, ήδη έχεις παραλάβει το πρώτο email από την ομάδα του Outlook.
image

Περι SPAMMING: Αν και τα φίλτρα καταπολέμησης του spamming είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένα, προσοχή όμως που και με ποιους θα μοιράζεσαι το νέο σου email, αν δεν θέλεις μετά απο λίγο καιρό να έρχεσαι καθημερινά αντιμέτωπος με πολυπληθή αριθμό spam μηνυμάτων απο κακόβουλους που έτυχε να βρουν κάπου το email σου.

Εν Κατακλείδι

Σήμερα μάθαμε πως να κάνουμε εγγραφή στο Outlook. Επίσης, ενημερωθήκαμε για τον κυριότερο παράγοντα επιτυχίας των web-based emails. 

Μπορείς να συνδέεσαι στο νέο σου Outlook όπου κι αν βρίσκεσαι, απο οποιοδήποτε υπολογιστή.

Ελπίζω να βοήθησα.

Τα λέμε ξανά σύντομα.