Είστε εδώ Αρχική » Βοήθεια Για Ηλεκτρονικά Ταχυδρομεία » Βοήθεια Για Outlook/Hotmail » Πώς Να Δω Την Ημερομηνία Δημιουργίας Κάποιου Λογαριασμού Hotmail;


Πώς Να Δω Την Ημερομηνία Δημιουργίας Κάποιου Λογαριασμού Hotmail;

Τελευταία ενημέρωση από Michel Z
Πώς Να Δω Την Ημερομηνία Δημιουργίας Κάποιου Λογαριασμού Hotmail;

Πως μπορώ να δω πότε δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός hotmail, στον οποίο έχω πρόσβαση;

Μήπως γνωρίζεις;

Όσο κι εάν έχω ψάξει, δεν κατάφερα να το βρω.

Η απάντηση του Michel:

Πολλές εταιρίες, ιδιαίτερα όμως η Microsoft, συνηθίζουν να κρύβουν καλά ορισμένα στοιχεία ή πληροφορίες που θέλουμε (όχι και τόσο συχνά) να βρίσκουμε.

Άλλοτε, τις τοποθετούν σε χώρους που ακόμη κι ο μέσος χρήστης δυσκολεύεται να τις βρει.

Ένα πολύ καλό παράδειγμα αυτής της λογικής, η αναγκαιότητα του περάσματος απ' το μενού «Έναρξη» για να μεταβούμε στο κουμπί τερματισμού του υπολογιστή μας. Αυτό το πράγμα οι ίσχυε σε όλες τις εκδόσεις των Windows, μέχρι και τα Windows 7.

Έτσι λοιπόν, ακολουθώντας κι δώ παρόμοια λογική, θα ξεκινήσουμε μια απόπειρα εντοπισμού της ημερομηνίας που δημιουργήθηκε κάποιος λογαριασμός στο Hotmail.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν..

Αφού μπούμε στο Hotmail, μας εντοπίζουμε στο δεξί μέρος το κουμπί με την ονομασία Επιλογές στο οποίο και κάνουμε κλικ -1-. Από το μενού που θα εμφανιστεί μπροστά μας, κάνουμε κλικ στο Περισσότερες επιλογές -2-.
image

Έχουμε μεταφερθεί στην περιοχή ρυθμίσεων και πληροφοριών του λογαριασμού μας. Οι επιλογές που έχουν εμφανιστεί μπροστά μας είναι τόσες πολλές, που ο μέσος χρήστης απλά θα μπερδευόταν και θα πατούσε back στον browser του για να φύγει. Εμείς, θα εντοπίσουμε στην περιοχή Διαχείριση του λογαριασμού σας το Λεπτομέρειες λογαριασμού και θα κάνουμε κλικ στο συγκεκριμένο σύνδεσμο.
image

Αυτό μας πηγαίνει στις πληροφορίες του λογαριασμού μας. Εδώ, μεταξύ άλλων, μπορούμε να δούμε και την ημερομηνία εγγραφής στην υπηρεσία. Αυτό δηλαδή που ψάχνουμε!
image

Με αυτό τον τρόπο μπόρεσα να συνειδητοποιήσω το μεγάλο διάστημα που πέρασε απ' την ημερομηνία εγγραφής μου στην υπηρεσία.

Ελπίζω να βοήθησα κι εσένα!

Τα λέμε ξανά σύντομα.

Έχει διαβαστεί 3244 φορές

Κράτησε επαφή μαζί μου!

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://www.daskalemata.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

coffee Με βοήθησε αρκετά αυτό το κείμενο. Έχω πολλά να σχολιάσω, όμως, πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω τον Michel γι' αυτή τη βοήθεια και για τον χρόνο που αφιερώνει σε αυτή την ιστοσελίδα; ... Μπορείς να του κεράσεις τον αγαπημένο του καφέ, και είμαι σίγουρος πως θα το εκτιμήσει δεόντως !

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Sitemap | Έχεις ιστοσελίδα ή blog;
Advertise | © 2009-2016 daskalemata.gr | Privacy Policy.