Πως Μπορώ Να Διαβάζω Τα Email Του Hotmail Μου Από Το Office Outlook 2003, 2007 ή το 2010;

Πως Μπορώ Να Διαβάζω Τα Email Του Hotmail Μου Από Το Office Outlook 2003, 2007 ή το 2010;

Έχω ανοίξει έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Hotmail μέσω του Windows Live Mail εδώ και 3 χρόνια και είμαι ευχαριστημένος, όμως επειδή χρησιμοποιώ και το Office Outlook 2003 θα ήθελα εάν γίνετε να διαβάζω τα μηνύματα μου και από αυτό.

Βασικά το Office το χρησιμοποιώ στην δουλειά μου και μου αρέσει αλλά δεν θέλω να αλλάξω το email μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Η απάντηση του Michel:

Καταρχής, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για το τόσο ξεκάθαρο ερώτημα σου. Στο συγκεκριμένο ερώτημα μπορεί κάποιος να βρει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται, έτσι ώστε να αντιληφθεί πλήρως όλες τις λεπτομέρειες, αλλά και τις εκδόσεις των προγραμμάτων που εμπλέκονται στην κατάσταση.

Για να κάνεις αυτό που θέλεις, πρέπει να εγκαταστήσεις στον συγκεκριμένο υπολογιστή που θα έχεις πρόσβαση στο Hotmail μέσω του Outlook, ένα μικρό εργαλείο, το οποίο μας προσφέρει η Microsoft.

Το συγκεκριμένο βοηθητικό εργαλείο ονομάζεται «Outlook Hotmail Connector», και η δουλειά του είναι να μας προσφέρει μια ευχάριστη και αποδοτική σύνδεση μεταξύ Hotmail και Outlook.

Εγκαθιστώντας σε κάποιον υπολογιστή το «Outlook Hotmail Connector», θα είσαι σε θέση να επεξεργάζεσαι, όχι μόνο τα email σου στο Hotmail, αλλά επίσης και τις επαφές σου, αλλά και τα ημερολόγια που πιθανόν να διατηρείς, στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Οποιαδήποτε αλλαγή, τροποποίηση ή διαγραφή γίνει μέσω του Outlook, αυτή αυτομάτως θα διενεργείται και στις υπηρεσίες στο Hotmail.

Για να εγκαταστήσει κάποιος το συγκεκριμένο εργαλείο, θα πρέπει να έχει στον υπολογιστή του μια απ' τις εκδόσεις 2003, 2007 ή 2010 του Outlook. Όπως αντιλαμβάνεσαι, είσαι και εσύ από τους τυχερούς που μπορούν να απολαύσουν το συγκεκριμένο εργαλείο.

Οπόταν ας δούμε αναλυτικά που θα το βρεις, πως θα το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου και πως θα το χρησιμοποιήσεις.

Το πρώτο που θα κάνουμε είναι να πάμε στη σελίδα του Microsoft Office Outlook Hotmail Connector.

Εδώ πρέπει να αποφασίσουμε ποια έκδοση θα κατεβάσουμε, την 32bit ή την 64bit, ανάλογα με το μηχάνημα μας αλλά και την έκδοση του Outlook που έχουμε εγκατεστημένη στον υπολογιστή μας. Εσύ φυσιολογικά χρειάζεσαι την 32bit οπόταν θα κάνεις κλικ στο Download now.
image

Στη σελίδα που θα μεταφερθούμε, κάνουμε κλικ στο DOWNLOAD και το συγκεκριμένο αρχείο θα κατέβει στον υπολογιστή μας. Ευτυχώς το αρχείο είναι πολύ μικρό, έτσι δεν χρειάζεται να περιμένουμε και πολύ.
image

Αφού κατέβει, θα το εγκαταστήσουμε ακριβώς όπως οποιοδήποτε πρόγραμμα στον υπολογιστή μας.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει στον υπολογιστή μας μια απ' τις υποστηριζόμενες εκδόσεις του Outlook, (όπως ο υπολογιστής του υποφαινόμενου), τότε η εγκατάσταση δεν θα προχωρήσει. Όπως και να ’χει όμως, η εγκατάσταση είναι πολύ απλή και είμαι σίγουρος πως δεν θα σε προβληματίσει καθόλου.

Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, το μόνο μένει να κάνουμε είναι να ξεκινήσουμε το Outlook. Κατά την πρώτη εκκίνηση, θα εμφανιστεί μπροστά μας μια καρτέλα όπου καλούμαστε να δώσουμε το Όνομα μας -1-, το Email του λογαριασμού που θέλουμε να προσθέσουμε -2-, καθώς και τον κωδικό του συγκεκριμένου λογαριασμού -3-. Καλό είναι επίσης να μην επιλέξουμε να αποθηκευτεί ο κωδικός μας ιδιαίτερα εάν πρόκειται για κοινόχρηστο υπολογιστή όπως στην περίπτωση σου. Προαιρετικά, μπορούμε να κάνουμε κλικ και στο Advance -4- και να συμπληρώσουμε στο Mail Account κάποιο όνομα για τον συγκεκριμένο λογαριασμό -5-, το οποίο θα εμφανίζεται στην λίστα στο Outlook έτσι ώστε να το ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους σου λογαριασμούς στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Στο Replay E-mail δεν χρειάζεται να βάλουμε κάτι, οπόταν ως τελευταίο βήμα πατάμε στο OK -6-.
image

Ακολούθως επιβεβαιώνουμε την απόφαση μας, και αμέσως όλοι οι φάκελοι του Hotmail θα εμφανιστούν στο Outlook έτοιμοι προς χρήση.

Σε περίπτωση που θέλεις να προσθέσεις και άλλο λογαριασμό Hotmail, ή στην περίπτωση που χάσεις το πρώτο παράθυρο που θα εμφανιστεί για να προσθέσεις τον λογαριασμό σου, τότε μπορείς να κάνεις το ίδιο από το μενού Outlook Connector που θα προστεθεί στο Outlook σου.
image

Αυτό ήταν. Τελειώσαμε.