Πως Μπορώ Να Αλλάξω Ζώνη Ώρας στο Outlook;

Πως Μπορώ Να Αλλάξω Ζώνη Ώρας στο Outlook;

Πώς μπορώ να ρυθμίσω την ώρα στο Outlook; Τα μηνύματα μου ενώ αποστέλλονται για παράδειγμα στις 2μμ φαίνεται ότι αποστέλλονται στις 4μμ.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα εισερχόμενα. Πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό;

Ευχαριστώ!

Η απάντηση του Michel:

Σε ευχαριστώ πολύ για το ερώτημα σου.

Αυτό είναι ένα θέμα που αφορά τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου.

Σύμφωνα με την ζώνη ώρας στην οποία είναι ρυθμισμένος, ανάλογα με αυτήν, εμφανίζονται τα εισερχόμενα και τα εξερχόμενα email του λογαριασμού σου.

Φαντάζομαι πως την στιγμή που έκανες εγγραφή στο Outlook, δεν είχες βάλει τη σωστή ζώνη ώρας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα email που λαμβάνεις «τώρα» να εμφανίζεται πως έχει σταλεί δύο ώρες μετά.

Αφού μπούμε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου, θα βάλουμε τη σωστή ζώνη ώρας. Και έτσι, απο 'δώ και πέρα, όλα τα email θα εμφανίζονται στη σωστή ώρα.

Αυτό γίνεται πολύ εύκολα.

Η διαδικασία είναι η εξής.

Αφού μπούμε στο email μας στο Outlook, κάνουμε κλικ στο μικρό γρανάζι -1- που βλέπουμε επάνω-δεξιά. Ακολούθως κάνουμε κλικ στο Περισσότερες ρυθμίσεις αλληλογραφίας -2-.
image

Εδώ, μπορούμε να δούμε πολλές ρυθμίσεις που αφορούν τον λογαριασμό μας. Εμείς, κάνουμε κλικ στην πρώτη επιλογή με την ονομασία Λεπτομέρειες λογαριασμού. Σε αυτό το σημείο, ίσως μας ζητηθεί να πληκτρολογήσουμε ξανά τον κωδικό μας.
image

Συγκεντρωνόμαστε στην στήλη στα αριστερά, όπου κάνουμε κλικ στο Προσωπικές πληροφορίες.
image

Εδώ, αλλάζουμε το πεδίο Ζώνη Ώρας που βρίσκεται στην κατηγορία Οικία. Ρυθμίζουμε την ζώνη ώρας σε Athens, Greece, και ακολούθως αποθηκεύουμε την επιλογή μας. Αφού πάμε στα μηνύματα μας θα διαπιστώσουμε πως αυτά εμφανίζονται πλέον στη σωστή ώρα.
image

Όπως βλέπεις ήταν πολύ εύκολο.

Εν Κατακλείδι

Σήμερα μάθαμε να αλλάζουμε την ζώνη ώρας στο Outlook. Ρυθμίζοντας το λογαριασμό μας στην τοπική ώρα, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να εμφανίζονται σε αυτή την ζώνη ώρας τόσο τα εισερχόμενα όσο και τα εξερχόμενα emails.

Ελπίζω να βοήθησα!

Για οτιδήποτε άλλο, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί μου.