Πως Να Προωθήσω Email Στο Gmail Σε Επαφές Εκτώς Των Προ-Επιλεγομένων;

Πως Να Προωθήσω Email Στο Gmail Σε Επαφές Εκτώς Των Προ-Επιλεγομένων;

Όταν θέλω να κάνω προώθηση μιας συνομιλίας email στο gmail, πατάω προώθηση, στο κάτω μέρος του gmail. Μετά, πατάω, την λέξη, "προς".

Και μου βγάζει ένα παράθυρο που έχει, όχι όλες τις διευθύνσεις, αλλά μόνο κάποιες που επιλέγει απο μόνο του.

Πως θα το κάνω να βγαίνουν όλες οι διευθύνσεις που υπάρχουν στις επαφές μου;

Σας ευχαριστώ.

Η απάντηση του Michel:

Το Gmail στη προσπάθεια του να μας βοηθήσει να επιλέξουμε γρηγορότερα τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις στις οποίες θέλουμε να προωθήσουμε ένα email, ξεχωρίζει ορισμένες απ' όλες τις επαφές μας.

Σε αυτές τις εκλεκτές επαφές, περιλαμβάνονται επαφές που χρησιμοποιούμε συχνά, επαφές που έχουμε αποθηκευμένες σε Android συσκευές, ή επαφές που έχουμε στους κύκλους μας στο κοινωνικό δίκτυο της Google, το Google Plus.

Αυτό συμβαίνει επειδή η Google πιστεύει πως υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες κάποιος να θελήσει να προωθήσει ένα email σε μια τέτοια επαφή.

Σε περίπτωση όμως που θέλεις να προωθήσεις ένα email σε μια επαφή που δεν περιλαμβάνεται σε αυτή την κατηγορία, τότε η λύση είναι η εξής.

Θα περιγράψω αναλυτικά τον τρόπο που μπορούμε να προωθήσουμε μια συνομιλία στο Gmail, έτσι ώστε να βοηθηθούν και όλοι όσοι διαβάσουν στο μέλλον αυτό το βοήθημα.

Εσύ όμως, για να λύσεις την απορία σου το μόνο που χρειάζεσαι είναι το τελευταίο βήμα.

Αφού ανοίξουμε την συνομιλία που θέλουμε να προωθήσουμε, κάνουμε κλικ στο Προώθηση που θα βρούμε στο πλαίσιο απάντησης. Βρίσκεται ακριβώς κάτω απο την συνομιλία.
image

Στη συνέχεια μπορούμε να πληκτρολογήσουμε όλες τις διευθύνσεις στις οποίες θέλουμε να προωθήσουμε αυτό το email. Επειδή όμως θέλουμε να επιλέξουμε απο τη λίστα των διευθύνσεων μας, θα κάνουμε κλικ στο Προς.
image

Στο πλαίσιο που έχει εμφανιστεί στην οθόνη μας, διακρίνουμε τις επαφές που έχει αποφασίσει η Google πως είναι πιο σημαντικές. Εσύ τώρα, αφού θέλεις να βρεις όλες τις επαφές, θα κάνεις κλικ στο Οι επαφές μου, και εκεί..
image

..θα επιλέξεις το Όλες οι επαφές. Αμέσως θα εμφανιστούν μπροστά σου, χωρίς καμιά εξαίρεση, όλες οι επαφές σου. Μπορείς να επιλέξεις σε ποιες θα προωθήσεις τη συνομιλία.
image

Αφού τις επιλέξεις, το μόνο που απομένει είναι να στείλεις το email.

Εν Κατακλείδι

Σήμερα μάθαμε πως μπορούμε να προωθήσουμε μια συνομιλία ή ένα email στο Gmail.

Ενημερωθήκαμε που μπορούμε να βρούμε όλες τις επαφές μας έτσι ώστε να επιλέξουμε σε ποιές θα προωθήσουμε τη συνομιλία.

Ελπίζω να βοήθησα!

Για οτιδήποτε άλλο, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί μου.

Τα λέμε και πάλι σύντομα.