Πως Μπορώ Να Αλλάξω Κωδικό Πρόσβασης Στο Gmail;

Πως Μπορώ Να Αλλάξω Κωδικό Πρόσβασης Στο Gmail;

Γεια σου! Πραγματικά, έχω ψάξει παντού στις ρυθμίσεις, όμως ακόμη δεν έχω καταλάβει που πρέπει να πάω για να αλλάξω τον κωδικό μου στο Gmail.

Δεν είναι δυνατό να μην υπάρχει μια τέτοια επιλογή. Φαντάζομαι πως κάπου είναι κρυμμένη και δεν έχω καταφέρει να την βρώ μέχρι τώρα.

Πού είναι;

Η απάντηση του Michel:

Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι.

Δεν θα ήταν ποτέ δυνατό η Google να μην μας έδινε τη δυνατότητα αλλαγής του κωδικού μας.

Υπάρχει, αλλά αυτή η επιλογή δεν βρίσκεται μέσα στις ρυθμίσεις του Gmail. Θα την βρείς μέσα στις ρυθμίσεις του Google λογαριασμού σου, και ο λόγος είναι ο εξής.

Με τον συγκεκριμένο κωδικό, ναι μεν μπορείς να μπείς στο Gmail σου, όμως ακριβώς με τα ίδια στοιχεία μπορείς να έχεις πρόσβαση και σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της Google, όπως για παράδειγμα το Blogger, το AdSense, το AdWords, ακόμη και το Youtube.

Έτσι, με το να αλλάξεις αυτό τον κωδικό αυτό, ουσιαστικά αλλάζεις τον κωδικό σου σε όλες τις υπηρεσίες της Google συμπεριλαμβανομένου και του Gmail.

Ας δούμε λοιπόν τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε για να αλλάξουμε τον κωδικό του Google Λογαριασμού μας..

Αφού εισέλθουμε στο Gmail μας, κάνουμε κλικ στο ρυθμίσεις που βρίσκεται επάνω-δεξιά και συμβολίζεται απο ένα γρανάζι -1-. Ακολούθως κάνουμε κλικ στο Ρυθμίσεις -2-.
image

Εδώ, μπορούμε να βρούμε διάφορες ρυθμίσεις που αφορούν το Gmail μας. Εμείς θα κάνουμε κλικ στο Λογαριασμοί και Εισαγωγή, που είναι η τέταρτη επιλογή στο επάνω μενού.
image

Τώρα κάνουμε κλικ στο Αλλαγή κωδικού πρόσβασης που βρίσκουμε στην ομάδα επιλογών Αλλαγή ρυθμίσεων λογαριασμού.
image

Ένα καινούριο παράθυρο του browser μας θα ανοίξει. Εδώ, μπορούμε να αλλάξουμε τον κωδικό μας. Πληκτρολογούμε τον Τρέχων κωδικό πρόσβασης, και στο κάτω μέρος δύο φορές τον καινούριο κωδικό που θέλουμε. Στη συνέχειά κάνουμε κλικ στο Αλλαγή κωδικού πρόσβασης έτσι ώστε να αλλάξει οριστικά ο κωδικός μας.
image

Εν Κατακλείδι

Σήμερα μάθαμε να αλλάζουμε τον κωδικό μας στο Gmail.

Ενημερωθήκαμε πως αλλάζοντας αυτό τον κωδικό ουσιαστικά αλλάζουμε τον κωδικό του Google Λογαριασμού μας, και έτσι πλέον θα χρησιμοποιούμε τον νέο κωδικό για πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της Google.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Για οτιδήποτε άλλο, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί μου.

Τα λέμε και πάλι σύντομα.